Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Castell-Platja d’Aro inicia la reobertura progressiva de parcs, espais esportius i zones infantils

Baix Empordà  -  13/06/2020  -  19:44

A partir d’aquest dilluns, diversos serveis municipals començaran a oferir atenció presencial amb cita prèvia


Ajuntament de Platja d'Aro / GN

Ajuntament de Platja d'Aro / GN



Les diferents fases de la desescalada es van notant a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, que avui dissabte ha iniciat la reobertura progressiva de diversos dels seus espais públics. En aquest sentit, el procés ha començat per les zones de joc infantil, i continuarà amb els parcs i jardins i zones esportives a cel obert de lliure accés a mesura que aquests equipaments estiguin plenament condicionats. Tots aquests espais s’afegiran a altres espais que ja han retornat a cobrar protagonisme durant les darreres setmanes, com ara el Parc dels Estanys, els parcs de lleure per a gossos, el mercat municipal setmanal de divendres o, més recentment, l’Skate Park de Platja d’Aro, on s’han establert uns horaris per franges d’edat. En tots els casos es recorda a la ciutadania la importància de mantenir les distàncies i d’emprar les mesures de seguretat pertinents. 

D’altra banda, a partir de dilluns també es reprendrà l’atenció directe als usuaris en diversos dels serveis municipals. Així, obrirà les portes l’Oficina de Turisme de PLatja d’Aro (del 15 al 28 de juny (9-13h i 17-20h) i a partir del 29 de juny (9-21h), mentre que també oferiran la possibilitat d’atenció presencial amb cita prèvia l’Oficina d’Atenció Ciutadana, el Registre Civil, l’oficina de Rendes i Gestió Tributària, l’oficina de Recaptació, l’oficina d’Obres i Urbanisme o el Punt d’Informació Juvenil. Paral·lelament, la Biblioteca Mercè Rodoreda mantindrà els serveis de retorn de documents o de préstec en cita prèvia i sempre del catàleg propi Argus, mentre que encara no es podrà accedir a les sales de l’equipament. En tots aquests espais, l’ús de mascareta serà obligatori, així com el rentat de mans en entrar i sortir de les dependències i les corresponents distàncies de seguretat. 

Distribució de mascaretes

Pel que fa a l’atenció a la ciutadania d’aquest dimecres vinent, 17 de juny, es realitzarà la distribució gratuïta de mascaretes reutilitzables per a adults (majors de 18 anys) empadronats al municipi. En concret, se’n lliurarà una per persona i els ciutadans hauran de mostrar el DNI. Es podran recollir a la Sala Polivalent de Castell d’Aro, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro i a Ca La Generosa de S’Agaró. Posteriorment també es podran recollir, fins a esgotar existències, a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro. Les mascaretes, un total de 4.500 unitats, són fruit del treball d’un equip de voluntàries de la Vall d’Aro que les ha elaborat solidàriament a partir de material base adquirit per l'Ajuntament.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...