Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles reprèn les activitats turístiques potenciant les propostes a l'aire lliure

Pla de l'Estany  -  17/06/2020  -  12:20

La programació de juny i juliol inclou quatre noves activitats de turisme actiu




L'Ajuntament de Banyoles reprendrà aquest cap de setmana la programació d'activitats turístiques que s'ofereixen des de l'Oficina de Turisme de l'Estany. Les propostes que s'han presentat avui inclouen més d'una vintena d'activitats que es portaran a terme durant els mesos de juny i juliol de descoberta de l'entorn, familiars, d'oci, esportives i culturals.

La programació inclou quatre noves activitats que permetran descobrir el triatló, individualment o en família, de la mà del triatleta Marcel Zamora; una ruta en marxa nòrdica per descobrir els indrets més emblemàtics de l'Estany o una ruta en BTT pels corriols i les rieres del voltant de l'Estany. La programació inclou també les activitats organitzades per l'Àrea de Cultura, com les visites guiades a la Banyoles medieval, al jaciment de Vilauba, al Parc Neolític de la Draga o als museus de Banyoles; així com propostes de l'Ajuntament de Porqueres, com la visita a l'estudi-taller de Carles Fontseré.

La regidora de Turisme, Anna Tarafa, ha explicat que "la programació d'activitats turístiques estan pensades per fer a l'aire lliure, de descoberta de l'entorn i en contacte amb la natura".

En aquest sentit, Anna Tarafa ha remarcat que "són propostes dirigides a un turisme familiar i al que li agrada el contacte amb la natura, però també per a un públic de proximitat perquè també permeten descobrir l'entorn més proper als mateixos veïns i veïnes de la comarca".

Totes les propostes d'activitats estan adaptades a les mesures de prevenció i seguretat per la
Covid-19.

Com a novetat, aquest estiu les reserves per participar en les activitats turístiques programades es podran fer també per Whatsapp a través del número de telèfon 690 85 33 95.

Reobertura Oficina de Turisme
Coincidint amb la represa de les activitats turístiques aquest proper cap de setmana, l'Ajuntament ha reobert aquest dilluns l'Oficina de Turisme, situada a la pesquera número 10 de l'Estany. La reobertura es fa dins l'horari habitual de l'equipament i s'han reforçat les mesures de seguretat, protecció i higiene.

Entre altres mesures, els fulletons turístics d'informació estan a disposició dels usuaris digitalment a través de codis QR que es poden descarregar als seus dispositius mòbils.

L'horari de l'oficina de turisme és de dilluns a diumenge de les 9 del matí a les 2 del migdia fins al 26 de juny. A partir del 27 de juny i fins al 13 de setembre, l'horari serà d'obertura serà el d'estiu, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 3 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. Excepcionalment, el 24 de juny, coincidint amb la festivitat de Sant Joan, l'oficina obrirà també en l'horari d'estiu.


Autor: Redacció


#banyoles #turisme


#banyoles #turisme


Arxiu adjunt

Programació de juny i juliol





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...