Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge

Calonge i Sant Antoni redacta el Pla Local d'Habitatge

Baix Empordà  -  19/06/2020  -  08:26

La tercera fase serà la de la tramitació del propi Pla Local d'Habitatge fins a la seva aprovació definitiva per part del Ple de Calonge i Sant Antoni


Edifici situat al carrer Camp d'en Coll amb carrer de la Sala

Edifici situat al carrer Camp d'en Coll amb carrer de la Sala



L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha començat la redacció del Pla Local d'Habitatge, un document que definirà les estratègies i propostes a desenvolupar per fomentar el dret de la ciutadania a accedir a un habitatge digne i en condicions assequibles. El Pla Local d'Habitatge serà un document estratègic que definirà el camí a seguir per aconseguir aquest objectiu en el marc del període 2021-2026.

Aquest document, que està previst que estigui enllestit a finals d'aquest any, serà un instrument de planificació que permetrà definir les polítiques en matèria d'habitatge, un cop detectades les principals necessitats i problemàtiques del municipi. Es tracta d'un estudi transversal que aportarà una visió global i estratègica, fent un analisi de la situació de l'habitatge a Calonge i Sant Antoni amb una mirada transversal, valorant elements com l'urbanisme, la rehabilitació i el parc existent o els serveis socials, entre d'altres.

La redacció del Pla Local d'Habitatge ja ha començat i s'estructurarà en diferents fases. La primera fase serà d'anàlisi i diagnosi sobre l'estat de l'habitatge al municipi. En aquest primer pas es vol obtenir una radiografia de la realitat del municipi en matèria d'habitatge analitzant el marc urbà i territorial, les característiques de les persones i les llars del municipi, el parc d'habitatges, el planejament urbanístic i els recursos i les iniciatives existents.

La segona fase definirà el pla d'acció, amb els objectius, directrius, estratègies i propostes d'actuació. En aquest moment es definirà cap on s'ha d'encaminar la política local d'habitatge dels propers 6 anys, en base a l'anàlisi i diagnosi realitzades. També en aquesta fase es definiran els objectius específics, el calendari i el finançament de les actuacions previstes, així com la manera d'executar-les.

La tercera fase serà la de la tramitació del propi Pla Local d'Habitatge fins a la seva aprovació definitiva per part del Ple de Calonge i Sant Antoni.

El procés de redacció del Pla Local d'Habitatge també buscarà la participació dels principals agents en matèria d'habitatge i de la ciutadania. Per aquest motiu el pla s'acompanyarà d'un procés de participació ciutadana estructurat en dues parts. Una primera de participació interna, amb la creació d'una comissió de seguiment amb tècnics i representants municipals, i una segona part en la qual s'obrirà la participació en la ciutadania per recollir les visions i suggeriments dels veïns i veïnes del municipi.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...