Notícies més llegides



Noticias 24hs


Barcelona

Ferran Sarsanedas avança en la seva recuperació

Noticias 24hs  -  22/06/2020  -  18:43

El filial blaugrana viu una situació similar a la del primer equip, el conjunt de Setién es troba immers en la lluita pel campionat de Lliga


Camp Nou

Camp Nou



El jugador del FC Barcelona B, Ferran Sarsanedas, continua exercitant-se a la ciutat esportiva Joan Gamper amb la il·lusió de retrobar-se amb els seus companys sobre la gespa. El futbolista d'Amer es troba en procés de recuperació després d'encadenar dues lesions pràcticament seguides, la segona de gravetat. El jugador del planter culer va rebre una dura entrada a l'amistós que el conjunt blaugrana va disputar a Cartagena el passat mes de novembre. Deu dies després de rebre l'alta Sarsanedas es va lesionar el menisc intern del genoll esquerre i va haver de passar pel quiròfan. L'operació va ser tot un èxit i el jugador es continua exercitant a la gespa de la ciutat esportiva amb la intenció de recuperar-se al més aviat possible. El temps estimat de baixa era de 12 setmanes, i el procés de recuparció avança. El Barça B, per la seva banda, afrontarà el playoff d'ascens a la Segona Divisió entre el 18 i el 26 de juliol i és un repte que els jugadors estan encarant amb molt compromís.


El filial blaugrana viu una situació similar a la del primer equip, el conjunt de Setién es troba immers en la lluita pel campionat de Lliga. En agost disputarà els partits pendents relatius a la Champions League, competició en la qual consta com a favorit com podem observar a Oddschecker, amb una llista que completen PSG, Bayern i City. Si aconsegueix encarrilar la Lliga, és possible que Sarsanedas pugui fins i tot entrenar amb el primer equip, a l'entrar en una dinàmica constant de rotacions. La càrrega física i mental és extraordinària i aquest fet pot provocar que jugadors menys assidus a les convocatòries o als entrenaments en puguin formar part. Avui mateix ens hem aixecat amb la lesió de Frenkie de Jong, l'holandès ocupa la mateixa posició al terreny de joc que Sarsanedas, habituat al perfil central del terreny de joc i a la zona de pivot defensiu. Com que no existeix un recanvi natural de Busquets més enllà de l'exjugador de l'Ajax, el capità del Barça B podria rebre un premi que aniria més enllà de la seva recuperació física.

 


El jugador, de moment, té els peus a terra i el passat mes d'abril a través d'una carta oberta publicada al club va afirmar que la seva recuperació va pel bon camí i que els jugadors ho donarien tot. Sarsanedas també ha compartit a les diverses xarxes socials una sèrie de fotografies on se'l pot veure exercitant-se a la ciutat esportiva. A la secció dels comentaris es poden veure diverses interaccions d'altres professionals blaugranes, com és el cas d'Alexia Putellas, jugadora del Barça femení o de l'exjugador blaugrana Alex Cucurella. Sarsanedas és tot un referent del futbol formatiu blaugrana i també és una persona compromesa amb Girona i el seu entorn formatiu . El jugador gironí ja ha viscut altres ascensos amb la samarreta del Barça, per exemple el de la temporada 2016/2017, quan sota les ordres de Gerard López van classificar-se per la Categoria de Plata. Sarsanedas i la resta de companys intentaran repetir la gesta.


Autor: Redacció


#barcelona


#barcelona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...