Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

Detenen tres conductors implicats en tres accidents de trànsit diferents per conduir en estat etílic a la Regió Policial de Girona

+ Notícies  -  01/07/2020  -  17:28

Els accidents van passar a Portbou (Alt Empordà), Blanes (La Selva) i Vall-llobrega (Baix Empordà)


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir els dies 25, 27 i 28 de juny tres homes, de 31, 34 i 51 anys, de nacionalitats francesa i espanyola i veïns d'Amelie-les-bains (França), Blanes (La Selva) i Forallac (Baix Empordà), com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

El primer dels fets va passar el dia 25 de juny a l'N-260, al seu punt quilomètric 0.5, dins el terme municipal de Portbou on, cap a dos quarts de set del vespre els agents van ser alertats que un vehicle havia sortit de la via. Els agents, en arribar, van comprovar que el conductor no estava ferit, però presentava signes evidents d'estar sota la influència de begudes alcohòliques. En fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.95 mg/l en aire expirat, més del triple del màxim permès, que en aquest cas era de 0.25 mg/l en aire expirat. Per aquest motiu els mossos van detenir el conductor, que era de nacionalitat francesa. El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 26 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La segona de les actuacions va ocórrer el dia 27 de juny a la carretera GI-682, al seu punt quilomètric 7.5, dins el terme municipal de Blanes on, cap a dos quarts de quatre de la matinada, els mossos van ser avisats que un vehicle havia atropellat un ciclista i havia fugit. Els agents, en arribar al lloc, van comprovar que el ciclista presentava diverses contusions i a la via hi havia restes del vehicle que havia causat l'accident. Després d'atendre la víctima, els mossos van fer diverses indagacions i, amb la col·laboració de la Policia local de Lloret, van identificar el turisme causant del sinistre. Poca estona més tard es van dirigir al domicili del conductor i van localitzar el vehicle, que presentava danys compatibles amb l'atropellament i amb les restes trobades a la carretera. Després d'identificar l'home, se li va fer la prova d'alcoholèmia i aquesta va donar un resultat positiu de 0.95 mg/l en aire expirat, més del triple màxim que en aquest cas era de 0.25 mg/l. Per aquest motiu i per haver abandonat el lloc de l'accident amb una persona ferida, es va detenir el conductor, un home de 51 anys. El detingut, que no tenia antecedents, va quedar citat i declararà sobre els fets davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes en els propers dies.

Finalment l'últim succés va passar quan passaven 5 minuts de la mitjanit del dia 27 al 28 de juny, a la carretera C-31, al seu punt quilomètric 328.8, dins del terme municipal de Vall-llobrega (Baix Empordà). Els agents van ser alertat que s'havia produït un accident de trànsit entre dos turismes.

En arribar al lloc dels fets, els mossos van veure que un turisme havia encalçat a un altre cotxe i van assistir els dos conductors. L'home causant de l'accident estava il·lès i presentava símptomes evidents d'anar sota la influència de les begudes alcohòliques, mentre que l'altre conductor tenia ferides lleus. En voler fer la prova d'alcoholèmia al conductor que havia causat l'accident, aquest es va negar i es va quedar adormit al costat de l'aparell etilòmetre. Per aquest motiu va quedar detingut per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques i per negativa a sotmetre's a les proves. El detingut, que no tenia antecedents, va quedar citat i declararà sobre els fets davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols en els propers dies.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...