Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

L'ajuntament de Ripoll reparteix mascaretes entre les persones joves

El Ripollès  -  02/07/2020  -  20:10

En la presentació el mateix alcalde ha remarcat la necessitat que els joves "vegin aquest element com una peça més de roba i que per tant hi ha aquesta necessitat de fer-la atractiva".




Aquesta tarda l'alcalde Jordi Munell ha presentat la nova campanya de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripoll que pretén repartir mascaretes entre les persones joves del municipi, especialment a aquells nois i noies a partir de dotze anys. Són mascaretes de roba reutilitzables amb un disseny juvenil, realitzades pel dissenyador local Joan Pujol. Un dels objectius principals és fomentar l'ús d'aquest element de protecció durant les sortides de casa. A més, la mascareta també s'entrega acompanyada d'informació sobre com fer un bon ús d'aquest element i convidant a les persones joves del municipi a seguir les mesures de protecció indicades per les autoritats sanitàries.

En la presentació el mateix alcalde ha remarcat la necessitat que els joves "vegin aquest element com una peça més de roba i que per tant hi ha aquesta necessitat de fer-la atractiva". També ha afegit que" davant el desconeixement de com pot evolucionar la Covid 19 val més ser prudents que valents" i que "fer ús d'elements de protecció ens pot evitar un possible rebrot".

Les mascaretes s'han començat a distribuir avui mateix a través de l'educador de carrer. Un nou professional que treballa des del mes de febrer al municipi, per tal de detectar necessitats entre les persones joves, així com per fer una intervenció socioeducativa amb aquest col·lectiu. A banda però, les mascaretes també es poden recollir de forma gratuïta al Casal de joves El Galliner en el següent horari:

– Dimecres i divendres al matí: De 9 h a 13 h

– Dimarts i dijous a la tarda: De 16 h a 19 h

Concurs per fomentar-ne l'ús

La distribució de les mascaretes va acompanyat d'un concurs per tal de fomentar el seu ús entre les persones joves que consisteix a penjar una fotografia a l'Instagram, portant la mascareta posada. Totes les persones que hi participin i etiquetin el perfil @RipollJove entraran al sorteig d'un sopar per a dues persones, valorat en 40 € en un restaurant o bar de Ripoll.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...