Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro organitza un cicle d'estiu amb cantades d'havaneres i sardanes

Baix Empordà  -  03/07/2020  -  16:49

Inclou una dotzena d'actuacions gratuïtes a l'aire lliure als tres nuclis del municipi




L'Ajuntament de Castell, Platja d'Aro i s'Agaró programa per aquest estiu un cicle d'havaneres de petit format i sardanes en diversos indrets del municipi. En total, seran una dotzena d'actuacions gratuïtes i a l'aire lliure que garantiran totes les mesures de seguretat. A banda del cicle, també s'ha programat un concert de cobla, una actuació del Festival de Guitarra Girona Costa Brava i un recull televisiu dels millors moments dels darrers anys de la Gran Cantada d'Havaneres a Cavall Bernat.

Les cantades d'havaneres se celebraran sempre en dissabte a les 22.30, començant per aquest, el 4 de juliol, amb Els Pescadors de L'Escala a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d'Aro; 18 de juliol els Americanus actuaran al Parc de Sant Ramon en el marc de la Festa Major de S'Agaró i l'1 d'agost serà el torn d'Els Cremats a la Plaça Poeta Sitjar de Castell d'Aro. El 8 d'agost L'Empordanet farà la seva actuació al Parc de Sant Ramon de S'Agaró; 15 d'agost Son de l'Havana serà a la plaça del Mil·lenari coincidint amb la Festa Major de Platja d'Aro i el 22 d'agost Terra Endins tancarà el cicle a la Plaça Hipòlit Centeno de la Urbanització Dalmau de Platja d'Aro.

Pel que fa a la proposta de sardanes per escoltar, començaran el dimarts 7 de juliol a les 10, amb Foment del Montgrí a la Plaça Major de Platja d'Aro. Dimarts 18 de juliol, per la Festa Major de s'Agaró, La Flama de Farners actuarà a les set al Parc de Sant Ramon; dissabte 15 d'agost, per Festa Major de Platja d'Aro, La Principal de Cassà actuarpa a les set a la Plaça Major i dimarts 4 d'agost a les 10, La Principal de Banyoles ho farà la Plaça Major de Platja d'Aro. També el diumenge 19 d'agost (a les 7.30) hi haurà un concert de cobla amb La Flama de Farners al Parc de Sant Ramon de S'Agaró.

A més, dissabte 11 de juliol a partir de les 10, dia i hora programat per la Gran Cantada d'Havaneres a Cavall Bernat, Televisió Costa Brava, la Xarxa de Televisions Locals, el portal web de TVCB i el canal de youtube de l'Ajuntament (ajtplatjadaro) de la sessió Des de casa... Nit d'havaneres a Platja d'Aro oferiran una selecció de les millors actuacions enregistrades dels darrers anys de les formacions Port Bo, Bergantí, Susanna del Saz, Els Cremats, Son de l'Havana i Les Anxovetes, i presentada pel director artístic de la Cantada, Francesc Sánchez i Carcassés.

El programa musical d'estiu al municipi també inclou un dels concerts del Festival de Guitarra Girona Costa Brava, dijous 13 d'agost (9.30) a l'església parroquial de Santa Maria de Platja d'Aro, amb accés gratuït. Es tracta d'Slidepiano, melodies de sempre amb Ferran Aran al piano i Josep Manzano a la guitarra.


Autor: Redacció


#platjadaro #havaneres


#platjadaro #havaneres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...