Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro seu del primer torneig de la lliga Mapfre de Tennis femení del 12 al 19 de juliol

Baix Empordà  -  12/07/2020  -  16:05

Es disputa al Club Tennis d'Aro i les semifinals i finals seran transmeses per Teledeporte




El Club Tennis d'Aro de Platja d'Aro és des d'avui l'escenari del primer dels tres torneigs de la nova Lliga Mapfre de Tennis Femení; un circuit professional promogut per la Reial Federació Espanyola de Tennis per reiniciar la competició oficial a nivell estatal després de la suspensió del circuit internacional de la ITF i WTA. Del 12 al 14 de juliol s'hi disputen els partits de la fase prèvia, i del 15 al 19 el quadre final, sempre oberts al públic, amb entrada gratuïta. Les semifinals i la final seran retransmeses en directe pel canal televisiu Teledeporte. L'esdeveniment compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, Magistertennis i de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

A nivell competitiu hi seran 21 de les 25 millors jugadores del rànquing estatal i algunes jugadores internacionals amb classificació WTA com la suïssa Jil Betlem Teichmann (núm. 63), Sara Sorribes (núm. 83), la palafrugenca Aliona Bolsova (núm. 102) i Lara Arruabarrena (núm. 149). Del tennis gironí, també qui destaquen la blanenca Marina Bassols i l'olotina Júlia Payola; però en canvi no hi serà Paula Badosa, que està superant una operació. També hi serà l'andorrana Vicky Jiménez, de 14 anys, número 1 del món en categoria Júnior i guanyadora del darrer Open d'Austràlia de la modalitat. La dotació econòmica del torneig és de 24.000 euros.

L'entrada per veure els partits és gratuïta, però limitada a un aforament de 350 espectadors, sobre els 900 que hagués tingut en condicions estàndards. El Club Tennis d'Aro, on estan oberts diversos serveis com la piscina o el restaurant, ha pres totes les mesures de seguretat i facilitarà guants, gels i mascaretes als espectadors i participants. Les jornades de partits es començaran a partir de les cinc de la tarda i s'allargaran fins a la nit. Les properes cites d'aquesta nova lliga seran al CT Castelló i al CT Els Gorchs de les Franqueses del Vallés.

En l'àmbit esportiu, el municipi és escenari de diversos esdeveniments durant l'estiu. Aquest cap de setmana 11 i 12 de juliol (10-19 h), la zona de Riuet a l'extrem sud de la Platja Gran és l'escenari de la VCH Voley Experience, dues jornades per descobrir el vòlei platja. Dissabte 25 de juliol, el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro serà l'epicentre de la Indeketes Adventure Race, una prova multidisciplinària que combina esports d'aventura i orientació en el marc de la Copa Catalana. L'endemà comença la Vall d'Aro Run Series 2020, que enguany proposa tres proves: La Lineal contrarellotge del Camí de Ronda, de Torre Valentina a Sant Antoni de Calonge fins a la Platja del Racó de S'Agaró -10'5 km- (diumenge 26 de juliol), La Nocturna de muntanya a Castell d'Aro -13 km- (dissabte 29 d'agost) i La Clàssica per camins i corriol de Platja d'Aro -15 km- (diumenge 20 de setembre).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...