Notícies més llegides




Alt Empordà


La Jonquera

S'ajorna la celebració de la I Fira de Productes Artesans i Vins de la Jonquera

Alt Empordà  -  20/07/2020  -  17:04

L'esdeveniment, que s'emmarca dins la campanya de promoció del comerç local, se suspèn arran de la negativa evolució de la crisi sanitària a la comarca de l'Alt Empordà en els darrers dies


Ajuntament de la Jonquera

Ajuntament de la Jonquera



L'evolució de l'índex de contagi de la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a ajornar la celebració de la I edició de la Fira de Productes Artesans i Vins de la Jonquera, que s'havia de celebrar aquest dissabte 25 de juliol als carrers de la vila. La fira és un esdeveniment organitzat conjuntament per l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants Comerç Jonquera amb la finalitat de convertir la cita en una jornada per atraure visitants i dinamitzar el comerç del municipi.

L'empitjorament de la situació sanitària arran de la propagació del coronavirus a la comarca de l'Alt Empordà ha obligat l'Ajuntament a ajornar la iniciativa. No obstant, la mateixa regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Macias, ja ha avançat que "la nostra voluntat és poder celebrar la fira en una nova data quan la situació sanitària millori i ho permeti". Aquest esdeveniment s'emmarca en la campanya de dinamització i promoció del comerç local que està duent a terme l'Ajuntament des de fa unes setmanes per tal d'ajudar els establiments del municipi en aquesta etapa complicada quant a vendes provocada per la crisi de la Covid-19.

La campanya de dinamització i promoció del comerç local inclou, a banda de la fira, l'edició d'un espot sensibilitzador donant suport als comerciants i valorant l'esforç que han realitzat per tal d'adaptar-se a la nova situació; l'enviament d'una carta a totes les llars del poble convidant els veïns i veïnes a comprar als establiments jonquerencs; i la gravació d'una breu càpsula audiovisual de l'alcaldessa del municipi, Sònia Martínez, fent una crida als jonquerencs i jonquerenques per estar al costat del nostre comerç local, entre d'altres.

Lluïsa Macias creu que "la Fira se celebrarà en algun moment. Ara mateix ho teníem tot a punt per a dur-la a terme i creiem que es tracta d'una molt bona iniciativa. L'Ajuntament està al costat dels nostres comerços i seguirà lluitant per ajudar-los en tot allò que estigui a les nostres mans".


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...