Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

Creu Roja reforça la seva intervenció davant l'impacte social, econòmic i laboral de la COVID-19

+ Notícies  -  24/07/2020  -  11:34

El Pla Creu Roja RESPON continua a ple rendiment fins al pròxim mes de desembre


Atenció a persones

Atenció a persones



Creu Roja va llançar el passat mes de març, tot just decretar l'estat d'alarma per la pandèmia de la COVID-19, un ambiciós pla de resposta l'objectiu inicial era atendre durant dos mesos a 1.350.000 persones vulnerables davant el virus a tot l'estat.

El Pla Creu Roja RESPON enfront de la COVID-19 és l'operació més gran de la història de Creu Roja, pel que fa a mobilització de recursos, capacitats i persones.

Abans de complir-se els dos mesos, l'Organització humanitària superava àmpliament els objectius però, davant el creixent impacte econòmic i social d'aquesta crisi i el previsible increment de les situacions de precarietat, Creu Roja ampliava la seva crida inicial amb el Pla Creu Roja Respon RECUPERACIÓ, la fi era assistir a 2.400.000 persones, fins al pròxim mes de desembre.

Actualment, Creu Roja a Girona ha donat 50.100 respostes a necessitats de persones, complint pràcticament el seu objectiu previst, però, davant l'augment de les necessitats de la població, l'Organització està adaptant la seva resposta per assistir a totes les demandes que està tenint: "la resposta de Creu Roja Girona ha anat evolucionat segons les necessitats de la població: hem informat sobre pautes de salut, hem ates necessitats bàsiques i acompanyat o facilitat a les persones a fer gestions i ara treballem l'accés als drets bàsics de les persones" apunta Jordi Martori, Coordinador de Creu Roja Girona.

"Seguim atenent a totes les persones que ens demanen ajuda i que, en molts casos, no cobreixen les necessitats bàsiques d'alimentació, i ara estem incrementant la nostra resposta davant d'altres necessitats com alimentació, la informació sobre l'ingrés vital bàsic o el pagament de subministraments", destaca Martori.


Autor: Redacció


#creuroja #girona


#creuroja #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...