Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Olot contracta 9 persones de suport a treballs de jardineria

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  13/08/2020  -  09:11

El projecte permetrà actuacions de millora als espais verds del Nucli Antic per a persones que es trobaven en situació d'atur




L'Ajuntament d'Olot ha contractat a 9 persones en situació d'atur per a la realització del projecte 'Redescobrim els espais verds del barri: millora d'espais naturals i de lleure' que permetrà mantenir i millorar els espais naturals del nucli antic d'Olot i d'altres zones de la ciutat.

La contractació d'aquesta actuació de conservació i preservació del paisatge natural s'engloba dins dels programes d'experiències laboral de 'Treball als Barris 2019' i s'allargarà durant sis mesos. Les persones contractades donaran suport a les brigades municipals, s'encarregaran de col·laborar en les tasques i manteniment de les zones enjardinades, així com la gespa natural d'aquests espais i el manteniment i conservació de l'arbrat.

A través d'aquestes tasques, el projecte s'encarrega de donar feina a persones que es trobaven a l'atur, ampliant les seves competències de base, millorant la seva autoestima i oferint una primera experiència laboral als joves.

Conjuntament amb aquest projecte i dins del mateix programa de 'Treball als barris', el passat dilluns 13 de juliol va començar a treballar un tècnic que s'encarregarà de l'Aula de Recerca de Feina de Les Mates de DinàmiG facilitant l'accés a les noves tecnologies per recerca efectiva de feina, oferir suport per dotar autonomia als usuaris i usuàries i la millora dels registres administratius.

En aquest sentit, durant els pròxims sis mesos el tècnic atendrà a tots els usuaris i usuàries que visitin l'aula oberta donant-los suport tècnic pel que fa a revisió de currículums, cartes de presentació, cercadors i webs d'ocupació o ajudant-los a crear els seus perfils a les xarxes professionals de feina. Al mateix temps i mitjançant tallers, potenciarà l'autonomia dels usuaris pel que fa a la recerca de feina així com s'encarregarà d'editar continguts útils per al programa i ajudarà a difondre l'existència
de l'aula en espais del barri.

En ambdós casos, la contractació és finançada per la Generalitat de Catalunya a través dels Serveis d'Ocupació de Catalunya així com pel Ministeri de Treball i Economia Social. En total, avui dia a Olot, estan en marxa tots els programes d'experienciació amb 19 persones contractades per a la realització de 5 projectes.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...