Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro acull la 8a 'FiraFan' el diumenge 16 d'agost (10-21 h) al Palau d'Esports i Congressos

Baix Empordà  -  14/08/2020  -  08:38

Enguany sota el nom de Survival Edition cal descarregar prèviament l'entrada gratuïta


FiraFan Platja d’Aro · Survival Editon

FiraFan Platja d’Aro · Survival Editon



Vuitena edició consecutiva de Firafan, el proper diumenge 16 d'agost (10-21 h) al Palau d'Esports i Congressos tot coincidint amb la darrera jornada de la Festa Major de la vila: una original fira de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i d'animació; el còmic, la literatura fantàstica i de ciència ficció; la música i els videojocs, i tot el marxandatge relacionat que envolta aquest món -joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny-. Organitza l'entitat local Associació Arocinema amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro.

Enguany la mostra es reinventa amb el nom de Survival Edition per adaptar-se a les noves mesures de seguretat reduint el nombre d'estands de 32 a 25 i els metres lineals d'exposició de 170 a 150 a la zona central de la pista esportiva per poder ampliar les zones de pas i generar recorreguts i punts d'entrada i sortida. L'aforament de visitants està limitat mitjançant la descàrrega prèvia de l'entrada gratuïta al portal www.arocinema.com per a les tres sessions programades (10-13.30 h · 14-17.30 h · 18-20.30 h). Ara mateix totes les entrades estan esgotades, però en funció de l'afluència de públic el mateix dia es posaran a disposició noves entrades en línia (cal seguir el lloc web de l'entitat). Enguany però, les noves mesures no fan possible la celebració d'alguns esdeveniments clàssics: presentació de còmics, espai de jocs de taula, tallers infantils o la zona de videojocs clàssics.

FiraFan s'ha consolidat com una fira de referència per a tots els amants de la cultura popular i que es vulguin retrobar amb records de la seva infància com Star Wars, Les Tortugues Ninja, Màsters de l'Univers, Bola de Drac, Arale, Hot Wheels, PEZ, GIJOE, Playmobil, Lego, Els Barrufets, Tente, Airgam Boys o Mazinger Z entre mols d'altres; tornar jugar a clàssics de les consoles de tota la vida; o entrar al món dels jocs de taula; comprar vinils de soul, rock'n'roll, funk, pop o blues d'ahir i d'avui; adquirir les últimes novetats de còmic o trobar vells clàssic... en resum, fer un viatge al passat per retrobar-se amb tot clàssics de tota la vida i també trobar algunes novetats o peces de col·leccionisme úniques.

La mostra s'emmarca en la Festa Major de Platja d'Aro 2020, que del 12 al 16 d'agost ofereix una vintena d'activitats programades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró adaptades a les circumstàncies actuals: totes són gratuïtes, a l'aire lliure i tenen l'aforament limitat o bé cal recollir l'entrada prèviament. En l'àmbit musical les properes actuacions a la zona de la Masia Bas seran: Los 80 Principals (divendres 14 d'agost · 22.20 h); Dinamo i Doctor Prats (dissabte 15 d'agost · 22 h) i doble sessió amb Els Montgrins (diumenge 16 d'agost · 20 i 23 h). També sardanes per escoltar a la Plaça Major amb La Principal de Cassà i havaneres a la Plaça del Mil·lenari amb Son de l'Havana (dissabte 15 d'agost · 20 i 22.30 h respectivament). Les properes d'animació infantil a la Plaça Major -amb aforament limitat- són els espectacles de les companyies La Baldufa (dijous 13 d'agost · 19 h), Príncep Totilau (divendres 14 d'agost · 19 h), Soy La Fiesta (dissabte 15 d'agost · 18.30 h) i els jocs gegants en petit format de Quiràlia (diumenge 16 d'agost · 18.30 h).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...