Notícies més llegides



Alt Empordà


Cadaqués

El nou concepte de la gelateria Ses Boles arrela amb bona nota

Alt Empordà  -  10/09/2020  -  15:18

La nova gelateria de Cadaqués ha convençut a la clientela d’aquest estiu, la gran majoria de proximitat, a través del seu producte d’alta gamma i els seus sabors creatius


La gelateria Ses Boles

La gelateria Ses Boles



Aquest estiu la bucòlica localitat empordanesa de Cadaqués ha comptat amb un nou al·licient gastronòmic, la gelateria Ses Boles, un establiment situat a la platja del Port d’Alguer que transporta fins a la Costa Brava un producte gestat a les muntanyes dels Alps. Allà s’hi troba el mestre artesà Stéphane Vindret, d’Annecy, a l’Alta Savoia, el creador d’uns gelats, els Glaces Des Alpes, que es caracteritzen per les seves receptes innovadores, però també per defensar una perspectiva altament qualitativa i merament gastronòmica. 

L’arribada, expliquen des de la gelateria, ha estat molt ben rebuda per la clientela, tot i el context de pandèmia que impera en aquests dies. “La temporada ha estat positiva, tot i que ha estat complicada a causa de la Covid i la manca de turisme estranger, sobretot el mes de juliol després de les declaracions del ministre francès Jean Castex amb l’anunci del possible tancament de les fronteres amb Espanya i les declaracions d’Alemanya i el Regne Unit de desanimar el turisme a venir al nostre país”, detallen des de l’establiment, que apunten que especialment durant el mes de juliol la clientela era nacional. 

Malgrat aquesta situació, però, les sensacions han estat positives: “Érem conscients que seria un any molt estrany, el nostre objectiu era arribar amb un nou producte a Cadaqués i intentar fidelitzar la clientela a través del producte i veure l'acceptació d’aquest. I això s’ha complert al cent per cent, el producte i el concepte ha agradat moltíssim”. I això que la missió no era senzilla, tenint en compte que al poble costaner la competència en aquest sector és notòria i diversa. “Quan observes que vas fidelitzant la clientela és una sensació molt positiva. I quan escoltes els comentaris sobre el producte, el retorn i les felicitacions que té a causa de la qualitat, et genera una gran satisfacció”.

La clientela, fidelitzada

La capacitat d’arrelament de la nova gelateria ha estat tan evident que molts dels clients d’aquest mes d’agost, turisme de proximitat amb segona residència al municipi, “han passat a ser clients habituals”. “Això ha fet també que funcionés molt bé el packs per emportar a casa en format de 500 ml com a postres de dinar”, afegeixen des del local, que també concreten que els sabors estrella d’aquest estiu han estat el de Kinder Bueno i Speculoos.


Autor: Redacció


#cadaques #gelats


#cadaques #gelats





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...