Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Quatre joves garrotxins dissenyen una sonda espacial solidària

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  14/09/2020  -  19:58

La iniciativa es basa en el disseny, creació i llançament d'una sonda espacial a l'estratosfera per recollir fons per a Càritas Garrotxa i els afectats per la crisi del coronavirus




El projecte, anomenat 'Estratosfèrics' té l'objectiu de recollir fons per als afectats per la crisi de la COVID-19 i s'enlairarà durant el festival Lluèrnia 'Estratosfèrics' és el nom del projecte solidari que han creat quatre joves garrotxins. La iniciativa es basa en el disseny, creació i llançament d'una sonda espacial a l'estratosfera per recollir fons per a Càritas Garrotxa i els afectats per la crisi del coronavirus.

En aquest sentit, tal com detallen els mateixos protagonistes, la proposta va néixer de la inquietud d'aquest grup de joves amants de la ciència – en Ferran Delgà, l'Elena Mansilla, en Joan Plana i la Martina Cots - per posar el seu granet de sorra i ajudar davant la crisi social i sanitària per la pandèmia de la COVID-19.

Per això i amb la voluntat de despertar noves vocacions científiques i compartir la seva passió per la ciència, van empescar-se la idea de crear una sonda que s'enlairarà a més de 20.000 metres d'altura i que es podrà seguir per GPS a temps real així com s'enregistrarà el seu trajecte en format audiovisual. Per fer-ho més personal, la sonda estarà plena dels desitjos i somnis de tots aquells ciutadans que vulguin participar-hi.

Per fer-ho només caldrà lliurar una aportació voluntària i fer arribar els seus desitjos o somnis a través de l'Oficina de Turisme d'Olot o, en línia, mitjançant el web www.estratosferics.com; que entrarà en funcionament pròximament. Tots els diners recollits es lliuraran íntegrament a Càritas Garrotxa.

Podeu seguir els avenços i desenvolupament del projecte a través de les xarxes socials del projecte a Twitter, Instagram, Facebook i LinkedIn. El llançament es realitzarà el pròxim dissabte 14 de novembre al matí dins del Festival Lluèrnia.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...