Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Suspesa la Festa de la Cervesa, Festa de Halloween i el Túnel del Terror a Platja d'Aro per evitar aglomeracions i garantir la seguretat

Baix Empordà  -  16/09/2020  -  15:08

Cap dels formats alternatius garantia prou acollida de públic ni l'essència de la celebració


Festa de la Cervesa

Festa de la Cervesa



L'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró anuncia la suspensió de la Festa de la Cervesa 2020 prevista del 2 al 4 i del 9 al 12 d'octubre a la Plaça del Mil·lenari per evitar aglomeracions de visitants davant la situació de la pandèmia de la Covid-19. Una decisió acordada conjuntament entre l'Ajuntament i els restauradors locals que hi participaven amb els seus estands, tot i haver-ne estudiat la viabilitat amb altres formats, finalment descartats. També s'ha posposat la Festa de Halloween i el Túnel del Terror que organitza la Federació de Colles de Carnaval amb la col·laboració del consistori a l'entorn de l'1 de novembre.

Com ha passat amb activitats de gran format durant l'estiu, també de cara a la tardor l'Ajuntament, com a organitzador, prioritza la seguretat de residents, visitants i turistes tot posposant aquelles propostes que no es poden fer en aforaments reduïts, tenint en compte que justament la celebració a l'aire lliure i la gratuïtat han estat dos dels principals trets característics de l'oferta de les activitats programades any rere any. Alhora també hi ha una reordenació de les prioritats pressupostàries fer destinar-ne una part al Pla de Reinici Socioeconòmic amb 50 accions valorades en 4'3 milions d'euros aprovat pel consistori. En els darrers sis mesos no s'han pogut celebrar els festivals musicals Propers, Xalaro, Desemboca i S'Agaró; els Focs de Sant Joan, la Cantada d'Havaneres, el Mini Club a la Platja Gran, la Magic Night o el Mercat Medieval de Castell d'Aro.

En canvi s'ha mantingut el programa d'exposicions d'art al Castell de Benedormiens: Glòria Muñoz, Navarro Vives (fins al 27 de setembre) i Montesol (properament, del 3 d'octubre al 22 de novembre); i també amb la doble mostra d'Angel Camino a la Masia Bas i al Parc dels Estanys amb escultures de gran format a l'aire lliure (fins al 7 de febrer de 2021). També cinc concerts de les Nits de Jazz al Palau d'Esports i Congressos amb entrada prèvia, seient i aforament limitat, un sistema també utilitzat en les Festes Majors de Platja d'Aro, Castell d'Aro i del Ridaura. També s'ha mantingut el programa Estiueja a la Biblio!, algunes de les visites guiades, activitats familiars al Passeig Marítim i diverses novetats com sessions de ioga a nous espais amb encant del municipi.

Encara el proper cap de setmana hi ha previstes dues activitats per tancar l'estiu. Dissabte 19 de setembre (21.30 h) al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro 8è Festisurf Costa Brava 2020, una nit per gaudir del millor surf-rock nacional i internacional, un estil que té l'origen a la Califòrnia dels anys 60, que reviurà amb les actuacions de MFC Chicken (Regne Unit) i Los Tiki Phantoms (Barcelona). Totes les entrades gratuïtes s'han distribuït prèviament, per a un aforament limitat de 550 persones amb seient assignat prèviament (en el web www.festisurfcostabrava.com es poden aconseguir les que s'alliberin). L'endemà, diumenge 20 de setembre darrera proposta de la Vall d'Aro Run Series 2020 amb La Clàssica de Platja d'Aro, amb sortida i arribada des de l'aparcament de la Masia Bas, per a un recorregut de 15'2 km amb 450 m de desnivell acumulat per camins i corriols de muntanya. Modalitats de marxa popular (7-7.45 h) i cursa tècnica individual (8-8.45 h). Inscripció prèvia obligatòria en línia (www.valldarorunseries.com).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...