Notícies més llegides



Alt Empordà


Castelló d'Empúries

Suspès el Carnaval de Castelló d'Empúries del 2021

Alt Empordà  -  21/09/2020  -  15:23

La decisió de suspendre la festa s'ha volgut prendre ara, quan encara falten uns mesos pel Carnaval, perquè és en aquestes dates que les colles acostumen a iniciar els preparatius de les disfresses i les carrosses




El departament de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, juntament amb les colles del municipi, acorden la cancel·lació del Carnaval 2021.

El Carnaval de Castelló i Empuriabrava és una de les festes més multitudinàries i amb més participació. L'any passat es van inscriure prop de 1.400 persones i 22 carrosses que van desfilar durant tres dies pels carrers del municipi. Malauradament, en pocs mesos la situació de la pandèmia ha fet que no sigui possible mantenir aquest tipus de celebracions. En aquests moments és necessari evitar actes massius que puguin comportar aglomeracions i en els que no es pugui mantenir la distància de seguretat. Així mateix, la incertesa de l'evolució de la pandèmia fa també difícil de preveure quines hauran de ser les mesures de seguretat i prevenció en els propers mesos. És per tots aquests motius que s'ha considerat inviable la celebració de la propera edició del Carnaval.

La decisió de suspendre la festa s'ha volgut prendre ara, quan encara falten uns mesos pel Carnaval, perquè és en aquestes dates que les colles acostumen a iniciar els preparatius de les disfresses i les carrosses.


Autor: Redacció


#carnaval #castello


#carnaval #castello





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...