Notícies més llegides




La Selva


Sant Hilari Sacalm

Fira Guilleries es reinventa aquest 2020 a causa de la pandèmia

La Selva  -  21/09/2020  -  17:40

Durant la setmana del 5 al 12 d'octubre s'organitzaran diferents activitats per conèixer les Guilleries




El cap de setmana del 10 i 11 d'octubre a Sant Hilari Sacalm s'havia de celebrar Fira Guilleries, un esdeveniment que es va organitzar per primer cop el 2016 i que té l'objectiu principal de remarcar aquest territori i donar a conèixer l'entorn, els productes locals, la gastronomia, la cultura i les tradicions de la zona.Degut a la situació sanitària que s'està vivint al país i tenint en compte que s'han d'evitar les concentracions i l'activitat social, l'Ajuntament de Sant Hilari, ha decidit reinventar-se i adaptar un nou format per aquesta edició, que s'adeqüi a la situació actual.

Del 5 al 12 d'octubre, se celebrarà una Jornada de portes obertes a les Guilleries en la que s'oferirà a tots els visitants i habitants del municipi la possibilitat de conèixer aquest territori encara poc conegut i gaudir del seu entorn, dels seus productes, la magnífica gastronomia, i les seves entranyables tradicions, etc., d'una forma diferent. Com cada any, per organitzar aquestes jornades, també es comptarà amb la participació dels altres municipis de les Guilleries com Osor, Espinelves, Susqueda, Vilanova de Sau, Sant Sadurní d'Osormort, Viladrau, la Cellera de Ter i Sant Julià de Vilatorta.

Des de l'oficina de turisme de Sant Hilari s'estan preparant diverses activitats, sempre pendents de l'evolució de la pandèmia, que donaran a conèixer tot allò que forma part de les Guilleries, com per exemple, rutes guiades amb grups reduïts pels boscos de les Guilleries amb esmorzar de productes locals, visites al Museu Guilleries per conèixer la fauna i la flora de la zona, menús gastronòmics de plats típics i productes locals de les Guilleries a diferents restaurants, activitats lúdiques per donar a conèixer el territori, les nostres llegendes, entre d'altres. Per altra banda, s'està treballant en la confecció de dues rutes noves al municipi: una ruta BTT que unirà els diferents pobles de les Guilleries i una altra per descobrir nous racons de la capital de les Guilleries.


Autor: Redacció


#fira #guilleries #santhilari


#fira #guilleries #santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...