Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva ha programat unes càpsules formatives adreçades a aquelles persones que volen millorar l'ocupació

La Selva  -  23/09/2020  -  13:05

En aquestes formacions, els participants podran aprendre noves tècniques per buscar feina amb recursos telemàtics i conèixer quins sectors i perfils professionals ofereixen millors oportunitats laborals




El Consell Comarcal de la Selva ha programat unes càpsules formatives adreçades a aquelles persones que volen millorar l'ocupació. Des del Servei Integral d'Ocupació de l'ens selvatà i amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats sorgides arranl de la pandèmia, s'ha dissenyat un programa formatiu amb tallers i cursos adreçats a persones que no treballen o que volen millorar l'ocupació.

En aquestes formacions les persones participants podran aprendre tècniques per buscar feina amb recursos telemàtics. També coneixeran quins sectors i perfils professionals ofereixen millors oportunitats laborals i quines són les tendències, les condicions laborals i els canals per a la cerca de feina que utilitza cada sector.

La primera sessió formativa serà el 6 d'octubre i tractarà sobre el "Treball en xarxa vital en temps difícils". L'última, el 19 de novembre amb la darrera que fa referència a Coneix els millors canals per trobar feina de gerontòleg/loga". En el marc d'aquests dos mesos i mig es tractaran àmbits tan diversos com les oportunitats laborals en el comerç urbà i en els sectors, de l'hostaleria, la restauració i la logística, entre altres.

Aquest nou pla formatiu l'impartiran professionals especialitzats, que oferiran càpsules en format seminari en línia (videoconferències). Aquest format donarà opció a persones amb competències digitals a fer la formació a distància i a la vegada s'habilitaran punts presencials amb l'acompanyament d'un tècnic del Servei Integral d'Ocupació per a aquelles que necessitin un suport per realitzar la formació.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l'aposta de l'ens selvatà per augmentar la inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que, a causa de la situació actual, estan a l'atur o bé volen millorar el seu lloc de treball.

Totes les activitats són gratuïtes i requereix inscripció prèvia per telèfon o whatsapp al 673038887.


Autor: Redacció


#scfarners #laselva


#scfarners #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...