Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Ripoll celebrarà la Fira de Santa Teresa i la Fira Catalana de l’ovella adaptada a la situació actual

El Ripollès  -  01/10/2020  -  21:45

Malauradament no es podrà realitzar la subhasta de bestiar, recuperada fa dos anys i que s’espera poder tornar a realitzar en el futur




El dia 15 d’octubre se celebrarà un cop més  la tradicional Fira de Santa Teresa i la Fira Catalana de l’ovella, que se celebra a Ripoll des del 1843, i que apropa al visitant l’activitat   agrícola i ramadera, especialment el bestiar de la raça ovina ripollesa. Enguany però la fira serà amb un format més reduït, respectant els protocols de la COVID19 dels mercats  no sedentaris però mantenint l’essència d’aquesta,  que és el bestiar oví i els ramaders, veritables protagonistes de la Fira en el dia de la seva diada.

El tradicional esmorzar que encetava la jornada aquest any no es podrà celebrar respectant la normativa però no faltarà el concurs de bestiar, que guardona el millor marrà, lot d’ovelles, lot de xaies i el millor animal de la fira. La mostra de bestiar oví de raça ripollesa i altres races autòctones també canvia de lloc i enguany es podrà visitar de 9 a 14 hores al Carrera Jacint Verdaguer (Font Viva).

Malauradament no es podrà realitzar la subhasta de bestiar, recuperada fa dos anys i que s’espera poder tornar a realitzar en el  futur.

Durant tot el dia, al centre de la vila (plaça Sant Eudald, plaça Gran, plaça de la Lira i al carrer Jacint Verdaguer), hi haurà la fira de productes artesanals, prioritzant els productes relacionats amb el xai i la ramaderia i altres de mercat tradicional.


Autor: Redacció


#ripoll #fira #santateresa


#ripoll #fira #santateresa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...