Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

L'Ajuntament de la Jonquera guardona Josep Serra i Vila amb el Jonc d'Or a títol pòstum

Alt Empordà  -  05/10/2020  -  16:24

Va ser regidor del municipi i president de la Unió Esportiva la Jonquera durant vint anys. Serra, a qui se li dedicarà pròximament un petit acte d'homenatge, va morir el passat mes de maig


Josep Serra i Vila

Josep Serra i Vila



El Ple de l'Ajuntament de la Jonquera va aprovar dimecres 30 de setembre la proposta d'atorgament del Jonc d'Or a títol pòstum a Josep Serra i Vila, que va morir el passat mes de maig. Amb aquest guardó, el consistori ret homenatge a la figura de Josep Serra, veí del municipi durant els últims 50 anys de la seva vida i llargament implicat amb la cultura, l'esport local, la política i l'activitat social. A banda del guardó, l'Ajuntament organitzarà properament un petit acte per entregar el guardó a la família.

Serra va participar en la política local com a regidor entre els anys 1983 i 1987 i també entre 1991 i 2011. En la vida social i cultural, va formar part molts anys de les juntes de l'Associació Cultural i Esportiva Jonquerenca, i va ser president durant més de 20 anys de la Unió Esportiva la Jonquera. La seva dedicació per l'esport el va fer mereixedor, l'any 2005, de la Medalla de l'Esport de les Comarques Gironines, que anualment atorga la Secretaria de l'Esport de la Generalitat a persones que han treballat desinteressadament per l'esport gironí. Alhora, Serra també va ser un reconegut empresari del món de les duanes amb una empresa dedicada a la tramitació i transport de productes hortofructícoles.

Què és el Jonc d'Or?

L'Ajuntament de la Jonquera va crear, l'any 1998, els guardons "Jonc d'Or" i "Jonc d'Argent" per reconèixer a les persones a títol individual o col·lectiu la seva implicació amb la vila en els camps de la cultura, l'esport o l'acció humanitària, i alhora, la seva contribució a augmentar el prestigi i el bon nom de la Jonquera.


Autor: Redacció


#lajonquera


#lajonquera





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...