Notícies més llegides



Alt Empordà


Roses

El Teatre Municipal de Roses acull la campanya de vacunacions contra la grip

Alt Empordà  -  20/10/2020  -  14:35

La campanya de vacunació antigripal estacional s'adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip, persones amb malalties cròniques, majors de 60 anys, dones embarassades


Vavunació a Roses

Vavunació a Roses



La campanya de vacunació contra la grip es realitza enguany a Roses, com a la majoria de municipis catalans, fora del centre d'atenció primària de la població per evitar aglomeracions i assegurar el compliment de totes les mesures de seguretat davant la Covid19. A Roses, l'espai cedit per l'Ajuntament per oferir aquest servei ha estat el Teatre Municipal, on des de dilluns s'estan administrant les primeres vacunes.

La campanya de vacunació antigripal estacional s'adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip, persones amb malalties cròniques, majors de 60 anys, dones embarassades,... i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de l'àmbit sanitari i sociosanitari i col·lectius de serveis essencials (bombers, policia, docents, persones que conviuen a la llar amb persones d'alt risc...)

Es pot obtenir cita per a la vacunació contra la grip a través de la web de programació de visites de l'ICS, del canal La Meva Salut, o trucant al centre d'atenció primària.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...