Notícies més llegides



Alt Empordà


La Jonquera

La Jonquera aprova noves bonificacions i congelarà els impostos i les taxes municipals per al 2021

Alt Empordà  -  22/10/2020  -  13:55

De cara a l'any vinent, el consistori aplicarà les noves mesures amb la voluntat de fer costat a les famílies, el comerç i la restauració del municipi


Aj.La Jonquera

Aj.La Jonquera



A partir de l'1 de gener de 2021, els jonquerencs i les jonquerenques gaudiran de noves bonificacions en el pagament dels seus tributs. L'Ajuntament de La Jonquera va aprovar en la sessió plenària del passat dimecres 30 de setembre les modificacions d'algunes ordenances fiscals per a l'any vinent. «Les noves bonificacions municipals volen contribuir a reduir la pressió fiscal sobre la població i enguany, especialment, posen el focus en premiar les actituds sostenibles i l'aposta per les energies renovables», explica l'alcaldessa de La Jonquera, Sònia Martínez.

Entre les bonificacions que l'Ajuntament posarà en marxa a partir del pròxim any, destaca la bonificació del 50% de la quota íntegra de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) als propietaris d'habitatges que instal·lin sistemes d'aprofitament tèrmic o elèctric d'energia solar, i s'aplicarà durant els cinc anys posteriors a la instal·lació.

En el marc de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO), el consistori va aprovar una nova bonificació. A partir de l'any vinent, la realització de treballs en habitatges que incorporin sistemes per l'aprofitament tèrmic o elèctric d'energia solar o fotovoltaica gaudirà d'un 95% de bonificació.

Finalment, l'Ajuntament de La Jonquera va anunciar la congelació d'impostos i taxes per a l'any 2021 per tal de continuar donant suport a la població i als sectors més afectats per la crisi econòmica derivada de la Covid-19.


Autor: Redacció


#lajonquera #ajuntament #impostos


#lajonquera #ajuntament #impostos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...