Notícies més llegides



La Garrotxa


Sant Joan les Fonts

La Fundació Albert Bosch i Agrofresc s'alien per impulsar la investigació del càncer infantil

La Garrotxa  -  05/11/2020  -  12:35

Aquesta companyia de llarga tradició familiar llança al mercat una gamma de quefirs solidaris a través de la seva marca La Torre, dels quals es destinarà un cèntim per unitat venuda a la Fundació durant un any




Agrofresc, unió de les masies Torre d'En Roca i El Canadell per a comercialitzar productes de pagès, acaba de llançar al mercat una nova línia de quefirs solidaris de la seva marca La Torre, en format d'un litre, formada per 5 referències –quefir natural, quefir de maduixa, quefir de llimona, quefir de llimona i menta, i quefir de mango. La seva comercialització contribuirà a la investigació del càncer infantil, ja que la companyia destinarà 0,015€ per unitat venuda a la Fundació Albert Bosch durant un any, fins al novembre de 2021. Els diners recaptats aniran destinats a promoure els projectes de la fundació impulsada pel grup d'alimentació Noel, vinculats a la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils, en especial al càncer en la infància, en col·laboració amb l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Aquesta selecció de quefirs solidaris ja poden trobar-se a més de 200 botigues d'alimentació de proximitat i cadenes de fruiteries d'arreu de Catalunya.

Els beneficis del quefir

El quefir és un aliment fermentat, similar al iogurt, que conserva tots els microorganismes responsables de la fermentació aportant nombrosos beneficis per a la macrobiòtica intestinal. És una font de proteïnes i de calci, ajudant a diverses funcions de l'organisme com un bon manteniment dels ossos i de les dents, al creixement i maduració dels ossos dels infants i al manteniment i creixement de la massa muscular.

Sobre Agrofresc

La Granja Torre d'en Roca és una empresa familiar amb més de 100 anys de tradició lletera que elabora un ampli assortit de iogurts i postres al bany maria amb llet fresca de les vaques. L'obrador està situat a Sallent, en una de les masies més antigues de Catalunya. Des de La Torre s'aposta per l'elaboració de productes de proximitat i de qualitat. La companyia està certificada com a empresa de Circuit Curt i com a elaboradors d'Artesania Alimentària per la Generalitat de Catalunya. La trajectòria de La Torre s'inicia fa més de 100 anys enrere amb la venda de l'emblemàtica llet fresca comercialitzant-la porta a porta, sent avui encara un dels productes estrella. Posteriorment va arribar l'assortit de iogurts, que es caracteritza pel seu toc ferm i alhora cremós, molt poc àcid i pràcticament sense aigües.

Sobre la Fundació A. Bosch

La Fundació A. Bosch va ser creada el 2004 pel grup d'alimentació Noel amb l'objectiu de promoure la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant tota la seva vida. La Fundació pretén ser una entitat de referència en la recerca traslacional, de manera que tots els avanços obtinguts es puguin aplicar ràpidament al pacient.


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts


#santjoanlesfonts





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...