Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Nova proposta de 'Tardes Liles' per a infants a Platja d'Aro

Baix Empordà  -  17/11/2020  -  15:12

La proposta Tardes Liles ofereix noves places amb inscripció fins al 20 de novembre




Davant la suspensió de les activitats extraescolars més enllà dels anomenats "grups bombolla" i dins els recintes escolars per aturar l'increment de casos de Covid-19 que ha suposat l'aturada del servei municipal de lleure educatiu de La Casa Lila i el Casal Prejúnior, la Unitat d'Infància de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró ofereix des de dilluns 16 de setembre aquests dos serveis dins les instal·lacions de les tres escoles de Primària del municipi: Vall d'Aro, Els Estanys i Fanals d'Aro.

Alhora, que es mantenen també els "grups bombolla" de les classes de cada centre, i cada grup en pot gaudir un o dos dies la setmana (15.45-18.15 h). Es faran activitats a l'exterior, jocs dirigits, tallers, jocs de taules i contes; i també s'ofereix un espai de deures (a partir de 1r de Primària). Simultàniament el Casal Júnior s'ha reconvertit en una proposta d'activitats exteriors amb grups d'un màxim de 5 participant de 1r i 2n d'ESO ja inscrits prèviament.

L'activitat s'ofereix als participants ja inscrits a La Casa Lila i al Casal Prejúniors aquest curs 2020-2021, i alhora s'obren inscripcions per a les places vacants de cada grup, amb un cost de 10 o 20 euros mensual (un o dos dies la setmana). Les noves places són limitades, cal un mínim de participants per cada "grup bombolla" per poder dur a terme l'activitat i la proposta serà vigent mentre durin les mesures restrictives del decret de 29 d'octubre de 2020
Noves inscripcions del 17 al 20 de novembre a la Casa Lila de Platja d'Aro presencial amb cita prèvia (T 972 825 605 o casalila@platjadaro.com) o bé en línia des de la seu electrònica de l'Ajuntament. En els dos casos cal lliurar com a adjunt còpia de la targeta sanitària de l'infant i la documentació necessària degudament omplerta i signada: inscripció, normativa i declaració responsable (es pot descarregar al lloc web del ciutadà).

També es continua oferint acompanyament individual i presencials en els deures escolars i desenvolupant activitats lúdiques en horari lectiu tant a les escoles com a l'institut, i com a novetat observació en els parcs infantils i altres zones de lleure per comprovar les noves dinàmiques de lleure que suposa el tancament dels serveis de lleure i extraescolars. L'equip d'Infància el configuren dues directores de lleure, una educadora social, cinc monitors/es i 4 monitors/es auxiliars d'una empresa externa.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...