Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Sant Antoni reobre l'oficina de Serveis Socials

Baix Empordà  -  18/11/2020  -  14:11

Per ser atès presencialment cal demanar cita prèvia trucant al 972 65 18 59


Oficina de Serveis Socials

Oficina de Serveis Socials



L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha reobert aquesta setmana l'oficina de Serveis Socials de Sant Antoni. Aquest equipament estava tancat des de l'inici de les restriccions per contenir la propagació de la Covid19, el dia 13 de març, i s'ha reobert aquesta setmana. L'objectiu de la reobertura és apropar a la ciutadania de Sant Antoni els serveis, tràmits i l'atenció presencial per gestionar les peticions vinculades amb els Serveis Socials. L'oficina ha reobert inicialment amb horari d'atenció al públic els dimarts i dijous de 10 h a 13 h, si bé la intenció de l'actual govern és ampliar l'horari d'atenció i tenir oberta aquesta oficina cada dia de dilluns a divendres.

Per ser atès presencialment cal demanar cita prèvia trucant al 972 65 18 59. Des del mes de març i fins aquesta setmana l'atenció vinculada als serveis socials es feia només des de les dependències situades al carrer Major de Calonge. La reobertura de l'oficina de Sant Antoni evitarà que els veïns i veïnes d'aquest nucli de població s'hagin de desplaçar fins a Calonge i disposaran així d'un servei de proximitat.

Les oficines de Serveis Socials de Sant Antoni també acullen les dependències del Centre de Distribució d'Aliments (CDA). Aquest servei obre cada 15 dies els dijous i divendres de 9 h a 12 h i per ser atès cal demanar cita prèvia. El CDA es gestiona amb la col·laboració de voluntariat del municipi.

La regidora de Serveis Socials, Mercè Orduña, explica que "era del tot necessari obrir l'oficina de Sant Antoni, perquè així donem un servei de proximitat en uns moments que són especialment difícils per les persones i famílies més vulnerables. Pensem que els serveis que oferim han d'estar a prop de la ciutadania". Orduña també afegeix que "hem d'agrair als voluntaris i voluntàries del Centre de Distribució d'Aliments de Calonge i de Sant Antoni la seva col·laboració i generositat per fer arribar els aliments a les persones més necessitades"

Els equips tècnics de serveis socials tenen l'objectiu d'atendre les necessitats socials més immediates, generals i bàsiques de les persones, famílies i grups i desenvolupen actuacions que contribueixen a la prevenció de les problemàtiques socials i a la reinserció i integració de les persones en situació de risc social o exclusió.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...