Notícies més llegides




Motor


Fornells de la Selva

Garatge Plana habilita un ‘Saló de l’Automòbil’ amb grans ofertes

Motor  -  18/11/2020  -  22:23

A partir de dilluns vinent, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina impulsa, a més, la campanya ‘Otoño VO’


Garatge Plana

Garatge Plana



La pandèmia de la Covid-19 ha obligat la societat a adaptar-se o, fins i tot, a reinventar-se. La capacitat de resiliència es pot comprovar a tots els sectors, un dels quals és el de l’automoció, on companyies referencials a la demarcació gironina com Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la província, mantenen la seva notorietat de marca dempeus a través de campanyes innovadores i sincròniques amb aquests temps. 

Un exemple és la campanya ‘Saló de l’Automòbil a Garatge Plana’, una iniciativa que té com a objectiu apropar les millors ofertes en turismes, furgonetes o campers de la popular firma alemanya als seus potencials clients en un context on, la visita física, es troba restringida a causa de les mesures del Govern per frenar el ritme de contagis del nou coronavirus. Així, des del concessionari gironí han convertit el hàndicap en oportunitat, i el resultat ha estat esplèndid: a través de la sinergia, Garatge Plana oferta al millor preu possible qualsevol dels seus flamants automòbils, siguin nous o d’ocasió, arreu dels seus diversos centres. 

Aquesta campanya es va iniciar el passat dilluns, 16 de novembre, i s’allargarà fins al dia 30 d’aquest mes, període en el qual els futurs compradors tindran la possibilitat d’estrenar el seu vehicle Mercedes al millor preu. Ara bé, l’activitat promocional de l’empresa gironina no s’atura aquí. A partir del dilluns vinent, 23 de novembre, i fins al dia 6 de desembre, s’iniciarà una nova campanya, ‘Otoño VO’, que deriva de ‘Saló de l’Automòbil a Garatge Plana’, tot i que busca fer un pas més: en aquest sentit, reforça els millors preus en vehicle d’ocasió, afegint d’altra banda els 3 anys de garantia i els 3 anys de manteniment.

Empresa referent

Garatge Plana llueix molts atributs que l’han posicionat en el lloc referencial que ocupa ara. Un dels quals és el seu capital humà, al voltant de 160 professionals degudament capacitats que brinden un servei eficient i personalitzat repartit a les diferents seus de la companya: Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot. Tots ells garanteixen allargar una trajectòria empresarial que ja supera els setanta anys.


Autor: Redacció


#garatgeplana #mercedes


#garatgeplana #mercedes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...