Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles convoca un concurs per pintar un mural dedicat a la bicicleta

Pla de l'Estany  -  19/11/2020  -  14:36

El mural es pintarà en una paret del carrer Carmelites Velles i l'obra guanyadora rebrà un premi de 500 euros


Mural mobilitat

Mural mobilitat



L'Ajuntament de Banyoles ha convocat un concurs per pintar un mural dedicat a la mobilitat en bicicleta. Al concurs hi poden participar tant artistes professionals com amateurs de Banyoles i el Pla de l'Estany. El mural es pintarà en una paret del carrer Carmelites Velles i el disseny guanyador rebrà un premi de 500 euros.

La convocatòria del concurs s'ha fet amb els objectius de posar en relleu i projectar Banyoles com a ciutat de la bicicleta i fomentar-ne l'ús, així com fomentar la creació artística i l'expressió a través de l'art plàstic; a més de projectar i donar a conèixer el treball d'artistes locals. El concurs s'adreça a artistes majors d'edat, domiciliats a Banyoles o a qualsevol altra població de la comarca, independentment si són professionals o amateurs del món de l'art. Els participants poden presentar-se individualment o formant un grup de com a màxim tres persones. Cada participant podrà presentar un màxim d'una obra.

Les obres que es presentin han d'adir-se als objectius del concurs i representar en positiu els valors de la bicicleta. La tècnica i l'estil artístic de l'obra són de lliure elecció, però ha de ser original i inèdita, a més d'inclusiva, i el mateix artista haurà de pintar-la a la paret en cas de ser escollida com a obra guanyadora.

Les bases per participar al concurs es poden consultar al web de l'Ajuntament de Banyoles (www.banyoles.cat) i el termini per presentar les propostes s'allargarà fins el dia 20 de desembre a les 2 del migdia. El jurat decidirà l'obra guanyadora el 23 de desembre i en valorarà la qualitat artística, l'originalitat i la creativitat i la representació dels valors de la bicicleta i la coincidència amb els objectius del concurs. La persona guanyadora rebrà un premi de 500 euros, i l'Ajuntament aportarà també el material necessari per a l'execució de l'obra. El mural es presentarà públicament el 28 de gener de 2021, Dia Mundial per la Reducció de les Emisions de CO2.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...