Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Buggy-Bee, Cabanyes entre Valls i Indeep han estat guardonats a la setena edició dels Premis 100% Emprenedors

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  20/11/2020  -  15:37

La plataforma en línia Vlex.com d'Àngel Faus i Tomàs ha estat premiada amb el guardó al Jove Empresari


Premis 100% Emprenedors

Premis 100% Emprenedors



Buggy-Bee, Cabanyes entre Valls i Indeep han estat guardonats a la setena edició dels Premis 100% Emprenedors que, aquest divendres, s'han entregat a l'Ajuntament d'Olot. Aquests guardons, que organitza anualment l'Ajuntament d'Olot conjuntament amb el Consell Comarcal de la Garrotxa, els Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG), el Cercle Euram i compta amb el suport del setmanari La Comarca, Olot Televisió, Ràdio Olot, la Cambra de Comerç de Girona i la Diputació de Girona, tenen com a objectiu la dinamització i la promoció de l'emprenedoria a la comarca de La Garrotxa posant en valor i reconeixent aquells projectes que aposten per la dinamització de l'activitat socioeconòmica.

L'empresa Buggy-Bee de Joan Riera Banal ha rebut el primer Premi 100% Emprenedors de la mà de l'alcalde d'Olot, Pep Berga, i la Regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias. El jurat d'aquesta edició ha escollit aquest projecte pioner a l'estat espanyol, realitzat amb productes sostenibles i de proximitat, per la innovació i millora de la qualitat de vida que aporta als nens i nens amb mobilitat reduïda. Tal com s'ha destacat durant l'acte d'entrega del guardó, les cadires elèctriques per infants no només faciliten el transport i la mobilitat dels nens i nenes sinó que també ajuden a la seva interacció i el joc propi d'aquesta edat.
Cabanyes entre Valls d'Àlex López i Alfons Nogareda s'ha emportat el segon Premi 100% Emprenedors. El guardó l'ha entregat el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Santi Reixach, i la regidora de Comerç, Empresa i Turisme, Gemma Canalias, que han destacat l'original iniciativa turística situada a la Vall de Bianya per la seva projecció, per la utilització d'elements sostenibles i per contribuir qualitativament a l'oferta turística garrotxina, oferint totes les comoditats en una cabanya de fusta ubicada a la part superior dels arbres.

Pau Bramon i Jordi Vallès, creadors d'Indeep, també han estat reconeguts amb un accèssit pel seu projecte tecnològic pioner i d'última generació que permet oferir solucions de control de qualitat mitjançant la intel·ligència artificial a les indústries, reduint costos i augmentant la qualitat de les empreses del territori. El representant d'EURAM Garrotxa, Josep Maria Ginabreda, ha estat l'encarregat d'entregar el guardó.

Per últim, Àngel Faus i Tomàs ha estat premiat amb el Premi Jove Empresari de l'Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa per Vlex.Com, la seva plataforma online proveïdora global d'informació jurídica i solucions legals per a mercats professionals amb més de 30.000 clients arreu del món. La iniciativa, que va fundar conjuntament amb el seu germà Lluís Faus, ja s'ha establert com a líder mundial en aquest àmbit i es tracta del primer assistent basat en intel·ligència artificial que permet validar la qualitat d'una argumentació jurídica processant i analitzant sentències i informacions legals de diferents jurisprudències. El guardó s'ha entregat de la mà de Marlene De Arcos, presidenta de JEG.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...