Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles reobre tots els equipaments culturals i esportius a partir de dilluns

Pla de l'Estany  -  21/11/2020  -  16:21

Els museus, l'arxiu i la biblioteca ampliaran l'aforament al 50%


La Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles

La Factoria d'Arts Escèniques de Banyoles



L'Ajuntament de Banyoles reobrirà a partir del proper dilluns 23 de novembre tots els equipaments culturals i esportius de la ciutat, després que el Procicat hagi publicat avui el Pla d'obertura progressiva d'activitats. Dilluns es reprendrà l'activitat a les instal·lacions esportives municipals – pavellons, pistes i camps de futbol -, així com al Teatre Municipal, l'Auditori de l'Ateneu i la Factoria d'Arts Escèniques.

Pel que fa als equipaments culturals que continuaven oberts, s'ampliarà al 50% l'aforament als museus, la biblioteca i l'arxiu, el mateix aforament màxim que tindran amb la reobertura el Teatre, l'Auditori i la Factoria. En el cas de les arts escèniques, la primera activitat serà l'espectacle El Col·loqui amb Peyu del diumenge 29 de novembre a les 7 de la tarda al Teatre Municipal, pel qual les entrades estan exhaurides.

La Biblioteca, que fins ara oferia únicament el servei de préstec i retorn de documents, ampliarà els serveis i a partir de dilluns es permetrà també fer ús de la sala de lectura i de la sala d'estudi, la consulta de documents i l'accés a la col·lecció i als ordinadors. Tant a la mateixa biblioteca, com als museus i a l'arxiu, les activitats culturals presencials continuen però suspeses.

Pel que fa a l'Escola Municipal de Música de Banyoles (EMMB), dilluns reprendrà les classes presencials, d'acord amb les mesures incloses al full de ruta del Govern. L'escola realitzarà de manera presencial totes les classes d'instrument i adaptarà les classes col·lectives a grups de sis alumnes preveient, en cas que sigui necessari, un model híbrid en què una part del grup pugui seguir la classe en línia o bé ampliant professorat en alguns casos. L'Aula de Teatre, per la seva banda, continuarà les classes en línia com fins ara, a causa de la impossibilitat d'oferir les classes presencials amb grups de menys de sis alumnes.

En el cas de les activitats esportives, a partir d'aquest dilluns es reobriran els camps de futbol, pavellons poliesportius i pistes poliesportives del municipi. En el cas dels camps de futbol i les pistes, l'aforament màxim serà del 50%, mentre que en els pavellons, l'aforament serà del 30%.

En el cas de l'activitat turística, totes les activitats continuen suspeses i l'Oficina de Turisme continuarà tancada de divendres a diumenge.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...