Notícies més llegides




Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni crea la Taula de Salut

Baix Empordà  -  30/11/2020  -  11:34

Entre els membres d'aquesta taula hi ha l'agent de salut contractat recentment per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni


Taula de Salut Municipal

Taula de Salut Municipal



L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha impulsat la creació de la Taula de Salut Municipal amb l'objectiu d'afegir seguretat a les accions que impulsi l'Ajuntament i les entitats del municipi i actuar de manera coordinada en les mesures de contenció de la Covid-19 juntament amb els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà. Es tracta d'un òrgan consultiu sobre polítiques de salut centrat a evitar la propagació de la Covid-19 al municipi. La Taula de Salut està formada per representants del Servei de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) i de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. En són membres per part del SSIBE Meritxell Pérez, cap de l'Àrea Bàsica de Salut de Palamós, 2 professionals d'infermeria i una facultativa del consultori de Calonge. Per part de l'Ajuntament en formen part el regidor de Salut, Albert Ros, el cap de la Policia Local, personal de Recursos Humans, i l'agent de salut municipal.

La creació d'aquesta taula, que es reuneix periòdicament, permetrà fer un seguiment de l'evolució de la pandèmia al municipi, i també promoure accions per evitar la propagació de la Covid-19. Aquest nou òrgan té funcions consultives, i permetrà que les diferents àrees i unitats de l'Ajuntament, i també les entitats del municipi, puguin consultar sobre la viabilitat dels actes que organitzen per assegurar que s'ajusten a la normativa vigent en cada moment. La taula també analitza els detalls de l'evolució de la Covid-19 i farà recomanacions a la ciutadania i a les entitats i associacions del municipi.

Agent de Salut a Calonge i Sant Antoni

Entre els membres d'aquesta taula hi ha l'agent de salut contractat recentment per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Aquesta persona, que s'ha incorporat aquest mes de novembre, serà el referent pels treballadors del consistori, i actuarà promovent accions de prevenció del contagi de la Covid-19, comprovant el compliment de la normativa per part dels treballadors i també resolent els dubtes que plantegin.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...