Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

'Aquest Nadal, el millor regal és Platja d'Aro' lema d'enguany de la nova campanya de dinamització comercial

Baix Empordà  -  01/12/2020  -  16:16

Cinquena edició del Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar un Fiat 500 GLP




Amb l'arribada de l'època nadalenca Platja d'Aro, Castell d'Aro i S'Agaró es reivindica com el centre comercial i d'oci a cel obert de la Costa Brava, gràcies a centenars d'establiments que combinen propostes de primers marques internacionals i comerços especialitzats que abracen una àmplia gamma de sectors: moda, complements, esports, tecnologia, regals o llar en un entorn amb facilitats d'aparcaments, àmplies voreres, galeries per a vianants i parcs i jardins on el comerç es fusiona amb l'oferta de serveis personals, la restauració i les activitats d'oci i culturals. Tots aquests atractius seran els protagonistes de l'emissió en directe des de Platja d'Aro del programa Vostè Primer de RAC1 conduït per Marc Giró, divendres 4 de desembre (13-14 h).

En proper dissabte 28 de novembre s'inicia la campanya de dinamització comercial, turística i d'activitats Aquest Nadal, el millor regal és Platja d'Aro, que proposa gaudir de tots els atractius d'un municipi que s'engalana amb 25.000m2 d'il·luminació nadalenca de baix consum i fil d'animació musical amb nous punts d'atracció: l'arbre de Nadal amb llums de neó a la Plaça de l'Ajuntament, els escenaris amb el tió monumental, la Bústia Reial o el Pare Noel on fer-s'hi fotografies de record o la Màquina dels somnis en un local de l'Avinguda de S'Agaro i que és la protagonista de l'espot audiovisual promocional de la campanya nadalenca d'enguany. Per evitar aglomeracions no s'instal·larà el característic Túnel de Llum al carrer Miramar, però el cap de setmana 19 i 20 de desembre es podrà veure durant tot el dia dues instal·lacions de mapping i gaudir d'un espectacle en una pantalla interactiva de 10 metres de longitud.

Gran Sorteig de Nadal
Del 28 de novembre al 4 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar d'establiments i serveis adherits a la campanya tindrà l'oportunitat de guanyar un Fiat 500 híbrid amb GLP (1r Premi), una bicicleta elèctrica (2n Premi), un paddle surf (3r Premi) o diversos lots de regals (de 3r al 14è Premi). Enguany en lloc de butlletes en paper la participació s'articula mitjançant l'aplicació Targeta AROimpulsa i cada compra es registra en línia generant un número de participació al sorteig. El vehicle s'exhibeix a la Plaça de l'Ajuntament i el dimarts 5 de gener (12 h) diada de Reis a la Sala d'Actes de la Casa de la Vila es farà el sorteig públic davant notari. Una iniciativa que any rere any aplega més de 30.000 butlletes.

Activitats familiars
Enguany s'estrena la triple Gimcana de Nadal d'en Xalarí: el peluix de la mascota del turisme familiar del municipi s'amaga en una quarantena d'aparadors de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, i amb l'ajuda d'un plànol orientatiu qui els localitzi i resolgui un conjunt de petits enigmes podrà recollir el seu obsequi. El Parc Infantil de Nadal El Mar del Nens es reinventa adaptat a les circumstàncies actuals i cada tarda del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al Palau d'Esports i Congressos oferirà un espectacle d'animació, amb reserva prèvia i aforament limitat. El mateix espai i també la Sala Polivalent de Castell d'Aro són els escenaris per celebrar-hi la Nit de Reis, la proposta d'enguany perquè enlloc de la Cavalcada tots els infants puguin visitar els Reis d'Orient i lliurar-los les cartes amb els millors desitjos (amb reserva prèvia per franges horàries i amb totes les mesures de seguretat). També el Palau acollirà la mostra i exposició de Playmobil de Platja d'Aro del 8 al 10 de gener amb els diorames més espectaculars, punts de venda, concurs i activitats (també amb reserva prèvia i franges horàries). En canvi, la situació actual no permet oferir una de les novetats dels dos darrers anys, la Pista de Gel de Platja d'Aro.

Propostes culturals
Del 20 de desembre al 10 de gener el Castell de Benedormiens de Castell d'Aro acollirà una nova edició de l'exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques. Com a inauguració el diumenge 20 de desembre la Sala Polivalent de la vila acollirà un concert de Nadal amb la Coral de la Vall d'Aro i Gospel d'Aro. En el mateix espai, uns dies abans, dijous 17 de desembre se celebrarà l'acte de lliurament d'enguany del Premi Jordi Comas de Recerca Local. Fins a mitjans de gener es pot gaudir als Jardins de la Masia Bas de Platja d'Aro de la instal·lació a l'aire lliure de l'exposició del concurs internacional de fotografia Educant La Mirada. També fins a finals de mes es pot gaudir al Parc dels Estanys de Platja d'Aro de la mostra d'escultura de gran format a cel obert d'En canvi, enguany després de més sis dècades s'han anul·lat les representacions del Pessebre Vivent de Castell d'Aro, el més antic de Catalunya.

Altres propostes
La Biblioteca Mercè Rodoreda proposta un taller nadalenc i el Concurs de felicitacions i postals de Nadal. A S'Agaró hi haurà tallers infants i un espectacle d'animació. L'Associació d'Empresaris està preparant un nou format per a la mostra Christmas Market al centre ciutat del 21 al 24 de desembre. El Centre Cívic prepara la celebració del Nadal amb una jornada de tallers i un espectacle familiar (amb reserva prèvia i places limitades), i enguany els actes esportius per recollir fons en favor de La Marató es realitza en streaming el diumenge 20 de desembre.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...