Notícies més llegides




Noticias 24hs


Cases amb consums eco

Noticias 24hs  -  03/12/2020  -  09:32

Sistemes com el SATE ajuden a mantenir la temperatura de la nostra llar, reduint al màxim la nostra demanda energètica




En les últimes dècades la comunitat científica i els sectors ecologistes han alertat al món sobre el procés denominat "canvi climàtic" i els efectes que està produint i produirà en els pròxims anys. La necessitat d'inculcar en la societat una consciència mediambiental és necessària per a reduir l'impacte que la nostra manera de vida té sobre la salut, tant de les persones com del planeta en si.

Tota aquesta situació ha provocat que ens trobem immersos en un procés de transformació dirigit a una manera de vida sostenible. Això inclou diversos aspectes de les nostres vides, com el transport i l'habitatge.

La consciència mediambiental està molt relacionada amb aspectes econòmics, ja que de manera general, si consumim menys recursos en el nostre dia a dia, pagarem menys en les nostres factures a final de mes. És per això que es busca cada vegada més sistemes de consum energètic eficients.

En les llars, sistemes d'aïllament com el sate (Sistema d'Aïllament Tèrmic per l'Exterior) són cada vegada més demandats. Altres mesures preventives i materials com el morter ignífug projectat, a més de reduir el risc de catàstrofes i accidents, tenen unes propietats d'aïllament acústic excel·lents.

 

Ajudes del Govern

Al nostre país, el Govern concedeix ajudes per a fomentar i incentivar aquest procés de transició cap a una societat més ecològica. No obstant això, avui dia hi ha grans diferències quant al destí d'aquestes ajudes. El sector de vehicles particulars compta amb nombroses subvencions per a la compra de vehicles ecològics, com a cotxes elèctrics. No obstant això, el sector de reformes i condicionament d'habitatges de particulars no compta amb tants incentius.
Sistemes d'aïllament per a llars

A pesar que aquest sector no està tan promogut com el de vehicles de particulars, es tracta d'un aspecte clau en la lluita contra el canvi climàtic, ja que passem gran quantitat de temps al llarg de les nostres vides en la nostra llar. Per això, si comptem amb mesures de consum energètic eficients, aconseguirem reduir en gran manera l'impacte de la nostra societat, així com reduir la nostra despesa en subministraments a final de mes.

Sistemes com el SATE ajuden a mantenir la temperatura de la nostra llar, reduint al màxim la nostra demanda energètica. A més, aquests sistemes ens ajuden a reduir el soroll a l'interior.

 

Transformació cap a una societat eficient

Des de fa algunes dècades, associat amb el desenvolupament tecnològic i científic el nostre model de vida ha impactat de forma molt negativa sobre la qualitat del medi ambient. Això ha fet necessari buscar noves formes de producció i consum d'energia. Per a això el govern atorga ajudes amb la finalitat d'incentivar la demanda de productes eficients, però aquestes ajudes no són homogènies en els diferents sectors d'activitat.

D'altra banda, existeixen nombrosos sistemes d'aïllament enfocats a convertir la nostra llar en un entorn més eficient, que a més ens ajudaran a reduir considerablement la nostra despesa mensual. Tot despesa que realitzem a aconseguir un entorn i una manera de vida eficient, a llarg termini, serà una cosa molt beneficiosa, tant per a la nostra salut, com per a la nostra butxaca.


Autor: Redacció


#cases #consum #eco


#cases #consum #eco





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...