Notícies més llegides



Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles i comarca organitzen més de 30 activitats per la Marató de TV3

Pla de l'Estany  -  11/12/2020  -  08:39

El gruix de les propostes se celebrarà el cap de setmana del 19 i 20 de desembre. L'Ajuntament ha editat mascaretes solidàries que es vendran per recaptar fons


Aj.Banyoles - Marató TV3

Aj.Banyoles - Marató TV3



Banyoles i la comarca del Pla de l'Estany organitzaran més de 30 activitats a benefici de la Marató de TV3 que se celebrarà el diumenge 20 de desembre. Les activitats estan impulsades per clubs esportius i entitats socials i es faran tant presencialment com en format virtual, com sessions de ioga o spinning, entrevistes i xerrades.

Les activitats presencials es faran al pavelló de la Draga de Banyoles el dissabte 19 de desembre i també se'n faran a Porqueres i Camós. També s'han organitzat propostes arreu de la comarca com les que organitza el Centre Excursionista de Banyoles amb un seguit de rutes pels diferents municipis del Pla de l'Estany.

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Banyoles, Ester Busquets, ha agraït "la bona disposició dels clubs esportius de Banyoles i comarca que han sumat esforços en aquesta edició de la Marató". Entre les entitats participants hi ha el Club Natació Banyoles, el Club Bàsquet Banyoles, el Club Handbol Banyoles, el Club Patinatge Pla de l'Estany, el Club Hoquei Banyoles, el Club Ciclista Banyoles, el Sindicat del Pedal, el Consell Esportiu del Pla de l'Estany i el Club Eqüestre Les Alforges.

Les activitats a Banyoles es van iniciar dissabte passat, 5 de desembre amb les voltes a l'Estany va organitzar el Club Natació Banyoles. La majoria d'activitats presencials es faran el 19 de desembre al matí al pavelló de la Draga amb una jornada popular d'encistellades de bàsquet o de gols d'hoquei o handbol. També hi haurà marxa nòrdica, esquaix o un escape-room. També s'ha organitzat una volta a l'Estany sobre rodes, una marató de caminades per la comarca o una crono amb gravel per la Marató.

També els dos clubs de futbol de Banyoles, el Club Esportiu Banyoles i l'Atlètic Club Banyoles es van posar d'acord per organitzar un derbi a benefici de la Marató que, per les actuals restriccions per la crisi sanitària de la Covid-19, no s'ha pogut celebrar. Les dues entitats esportives, però, col·laboraran amb la Marató de Tv3 organitzant també activitats.

Ester Busquets ha volgut agrair també la col·laboració del municipi de Porqueres en aquesta iniciativa, organitzant també activitats esportives.

També s'ha sumat a la Marató de TV3 el Gimnàs Triops que, a més d'organitzar activitats a benefici de la Marató, ha posat a disposició de la resta de clubs esportius la seva plataforma de televisió GYM TV i també una aplicació informàtica per facilitar els donatius a la Marató de TV3.

A banda de les entitats esportives, també participaran a la iniciativa entitats com la Creu Roja del Pla de l'Estany, l'Oncolliga i l'Associació Espanyola contra el Càncer. També col·laboren en aquesta edició de la Marató alumnes de l'Institut Josep Brugulat dins el programa de Servei Comunitari.

Mascaretes solidàries

A més de coordinar les activitats que s'organitzen a la ciutat, l'Ajuntament de Banyoles ha editat mascaretes solidàries dissenyades per l'estudi Enserio amb la nova marca DeBanyoles també per recaptar fons per la Marató. La regidora de Promoció Econòmica, Anna Tarafa, ha explicat que "un dels objectius de la nova marca és que els banyolins se la facin seva i hem pensat que podíem traslladar-la a les mascaretes".

Les mascaretes es vendran a establiments comercials de la ciutat, en col·laboració amb l'Associació Banyoles Comerç i Turisme, i també en els diferents actes que organitzaran les entitats esportives. L'aportació és voluntària.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...