Notícies més llegides




Motor


Fornells de la Selva

La seguretat de la tracció total 4MATIC arriba a Garatge Plana

Motor  -  15/12/2020  -  18:30

El concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a les comarques gironines brinda la possibilitat de provar vehicles equipats amb aquest sofisticat sistema de conducció


4MATIC

4MATIC



Si aquest 2020 adquirís forma de carretera, tindria tants revolts que faltaria la millor adherència possible per no desviar-se de l’asfalt. En aquest cas, el millor vehicle possible per travessar aquest itinerari incert seria, de ben segur, un automòbil amb tracció total, una condició que proporciona per damunt de tot una estabilitat absoluta. 

I d’això, a Mercedes-Benz, en saben un munt. Els gironins i gironines ho poden comprovar de ben a prop visitant alguna de les seus que Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de la firma alemanya a la demarcació gironina, té arreu del territori provincial. Allà, hi podran observar els vehicles equipats amb el sistema 4MATIC, un mecanisme que es va presentar per primera vegada l’any 1987 i que des de llavors ha anat evolucionant amb fermesa i amb perfecta sincronia amb la tecnologia i amb les prestacions de la popular marca de l’estrella de tres puntes. 

I és precisament ara, rodejats d’un clima hivernal que es tradueix en glaç o neu en el paisatge, quan aquest sistema assoleix més rellevància que mai. Quan el conductor, en definitiva, pot anar allà on li dictamina el cor. I això és així perquè la tracció total dels cotxes de Mercedes-Benz uneix els diferents sistemes de seguretat en un de sol, la qual cosa obté com a resultat una conducció estabilitzada i àgil, és a dir, una seguretat de conducció màxima en totes les condicions meteorològiques possibles, per adverses que puguin ser. 

Sol·licitar una prova

Els avantatges del renovat 4MATIC es poden gaudir a les instal·lacions gironines de Garatge Plana. Només fa falta sol·licitar una prova de vehicle al concessionari més proper i comprovar, en primera persona, que la tracció total no només és una opció de conducció, sinó també de seguretat. 

I d’opcions per complir amb aquest propòsit no en falten. En concret, la firma gironina, amb més de 70 anys de servei i un equip humà que engloba al voltant de 160 professionals, té seus a Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot, una representació notòria que evidencia el creixement, i també la consolidació, d’una marca ben coneguda a casa nostra.


Autor: Redacció


#4matic #mercedes #garatgeplana


#4matic #mercedes #garatgeplana





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...