Notícies més llegides



Política


Barcelona

PACMA sol·licita la suspensió de les eleccions a Catalunya

Política  -  23/12/2020  -  10:44

El Partit Animalista ha presentat un recurs de nul·litat de les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya pel risc que comporten per a la salut pública




El Partit Animalista ha presentat un recurs de nul·litat de les eleccions al Parlament de Catalunya, convocades per al pròxim 14 de febrer. Des de PACMA assenyalen el risc que suposa la celebració d'unes eleccions per a la salut pública al mes de febrer, just després de les festes i amb les preocupants previsions en l'augment de contagis, així com els obstacles que la seva celebració en aquestes circumstàncies suposaria per als partits polítics sense representació.

La situació sanitària impossibilita la celebració d'uns comicis sense que suposin un perill per a la salut de la població, argumenten des de la formació animalista. Per això, exigeixen a la Generalitat de Catalunya la seva anul·lació immediata per a evitar el risc de l'augment de contagis i la pressió hospitalària, ja per si mateix, notables. PACMA apunta a la greu irresponsabilitat que suposaria la celebració d'aquests comicis per part de la Generalitat, i sol·licita que es rectifiqui aquesta decisió.

A més, el Partit Animalista apunta la injustícia que suposa per als partits polítics sense representació l'obligació de recollida d'avals per a poder presentar-se a les eleccions. En aquesta situació de crisi sanitària, assenyalen des de PACMA, aquest requisit injust condemna pràcticament a aquests partits a no poder presentar-se als comicis, amb el que molts ciutadans i ciutadanes es quedarien sense una opció política que els representés.

D'aquesta forma, PACMA exigeix a la Generalitat de Catalunya que suspengui immediatament la convocatòria de les eleccions. Si finalment se celebressin aquests comicis, PACMA sol·licita que s'eximeixi als partits polítics sense representació del requisit de la recollida d'avals, un tràmit injust i innecessari, encara més en aquests moments.


Autor: Redacció


#eleccions #catalunya #pacma #covid19


#eleccions #catalunya #pacma #covid19





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...