Notícies més llegides




La Selva


Blanes

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva suspèn temporalment les visites als pacients ingressats als hospitals de Blanes i Calella

La Selva  -  08/01/2021  -  08:25

La mesura va entrar en vigor aquest passat dijous, i serà activa fins a nou avís


Hospital Comarcal de Blanes

Hospital Comarcal de Blanes



Des d’aquest passat dijous, 7 de gener, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre temporalment les visites als pacients ingressats als seus hospitals de Blanes i Calella. La causa per haver pres aquesta mesura, que va entrar en vigor ahir dijous i serà activa fins a nou avís, és la situació epidemiològica provocada per la COVID-19, que ha evidenciat un empitjorament de les dades.

Fins ahir es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins de l’horari de visites establert, però ara aquesta mesura ha quedat anul·lada amb l’objectiu de conseguir disminuir l’afluència de gent als centres hospitalaris, evitant així la propagació de la COVID-19. Per aquest motiu, ara només es permetrà la visita d’una persona quan siguin casos excepcionals, com per exemple en situació de final de vida o infants hospitalitzats, i sempre sota criteri del personal assistencial.

La implantació d’aquesta mesura va coincidir aquest passat dijous 7 de gener amb l’entrada en vigor de les noves restriccions implantades pel Departament de Salut, propiciades igualment per l’augment de casos positius per coronavirus registrats els últims dies. També s’ha recordat que en les consultes externes es manté la limitació d’un sol acompanyant, i només en aquelles situacions imprescindibles. En tot cas, des de la Corporació s’ha demanat la comprensió i col·laboració de la ciutadania per poder reprendre la normalitat tant aviat com sigui possible.


Autor: Redacció


#blanes #coronavirus


#blanes #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...