Notícies més llegides




Política


Olot

Gemma Geis: 'Defensem la necessitat d'executar la variant d'Olot, clau per a la mobilitat i la reactivació econòmica'

Política  -  25/01/2021  -  15:32

La cap de llista per Girona ha participat en una jornada de treball a la Garrotxa amb els candidats de la comarca, Salvador Vergés i Francesc Ten, i amb l'alcalde d'Olot, Pep Berga


Gemma Geis al mercat d'Olot

Gemma Geis al mercat d'Olot



La cap de llista de Junts per Girona en les eleccions del 14 de febrer, Gemma Geis, ha participat avui dilluns en una jornada de treball a la Garrotxa amb els candidats Salvador Vergés i Francesc Ten, l'alcalde d'Olot, Pep Berga i el coordinador de Junts a la comarca, Agustí Arbós.

Des de la capital garrotxina Geis ha defensat "la necessitat d'executar la variant d'Olot, un projecte que des de Junts creiem necessari per a la millora de la mobilitat del territori i també per a la seva reactivació econòmica. Des de Junts hi donem suport i treballarem per tal que esdevingui una realitat la propera legislatura". "Nosaltres no perdem el tarannà d'escoltar, en tot moment, però tenint en compte que aquesta és una obra clau per a les comarques gironines", ha afegit Geis.

Durant la jornada de treball, Berga ha traslladat als candidats de Junts les necessitats del municipi, posant l'accent en la variant i també en la futura construcció del nou CAP del barri de Sant Miquel.

Berga ha remarcat que demanarà al Govern que "es pugui encarregar el projecte constructiu de la nova variant tan aviat com sigui possible, incorporant els elements de millora que siguin necessaris, però sense que calgui tornar a la casella de sortida, tres o quatre anys enrere". "La nostra voluntat seria que ja l'any vinent o principi de 2023 puguin començar les obres", ha subratllat l'alcalde.


Autor: Redacció


#gemmageis #juntsxcat #14f #olot #girona


#gemmageis #juntsxcat #14f #olot #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...