Notícies més llegides




Andorra


Andorra

Martínez Benazet aprecia una lleu estabilització dels casos de coronavirus SARS-CoV-2

Andorra  -  25/01/2021  -  18:52

Actualment hi ha 776 casos actius: 25 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell; 12 a l’UCI –10 requereixen ventilació mecànica




El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha actualitzat aquest dilluns les dades relacionades amb la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al país. Així, des de l’inici d’aquesta, el total de casos al Principat és de 9.596 persones. El total de defuncions fins a la data és de 96. El titular de Salut ha destacat que la taxa de reproducció se situa en 0,99, pel que “s’aprecia una estabilització dels casos positius detectats els darrers dies”.

Actualment hi ha 776 casos actius: 25 persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell; 12 a l’UCI '10 requereixen ventilació mecànica'. Pel que fa a la planta COVID-19 habilitada al Cedre, el titular de Salut ha explicat que “es mantenen les mateixes xifres que ahir, amb 13 ingressats”: 4 procedeixen de Salita, 5 de Sant Vicenç d’Enclar, 1 de la Residència Albó i 3 d’Urgències de l’Hospital.

Pel que fa a les vacunes, Martínez Benazet ha destacat que “des de l’inici de la campanya, dimecres passat, ja s’han subministrat un total de 576 dosis de la vacuna de Pfizer”. Els vaccins s’han administrat tant a sanitaris de diferents àmbits com als usuaris dels centres sociosanitaris del país que no han passat la malaltia recentment.

Finalment, el ministre també ha fet un repàs de la situació a les aules. Aquest dilluns hi ha 67 aules que estan sota vigilància activa –19 amb tots els alumnes confinats i 45 només amb alguns d’ells a casa– i 44 en vigilància passiva. En aquest sentit, ha recordat que l’augment d’aules afectades es deu, en part, als cribratges periòdics que es fan als centres educatius. La darrera setmana se’n van realitzar 3.282 i es van detectar 13 positius entre alumnes i personal docent o de suport.


Autor: Redacció


#andorra #coronavirus


#andorra #coronavirus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...