Notícies més llegides



Política


Blanes

Jaume Dulsat: “Com a gran destinació turística que és la Costa Brava, els empresaris del sector ens tindran al seu costat”

Política  -  29/01/2021  -  16:27

El cap de llista del PDeCAT a les comarques gironines, Jaume Dulsat, s’ha reunit amb el sector turístic i hostaler de Blanes, que se sent abandonat pel govern i les administracions


Dulsat a Blanes

Dulsat a Blanes



Aquest divendres 29 de gener el cap de llista del PDeCAT a les comarques gironines a les eleccions del Parlament i alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha visitat Blanes. El municipi, un dels nuclis més importants del sud de la demarcació, compta encara amb un ampli col·lectiu de pagesos i agricultors que afirmen sentir-se oblidats ja des d’abans d’aquesta crisi sanitària. Dulsat s’ha reunit amb ells per atendre les demandes del sector i conèixer de prop la problemàtica que pateixen.

El cap de llista de Girona ha aprofitat la visita al municipi per reunir-se amb els empresaris de l’hostaleria i el turisme de Blanes, que pateixen una situació crítica i reclamen al govern més coordinació i comunicació amb el sector, així com ajudes que permetin mantenir les plantilles de treballadors i els establiments oberts. Han expressat la seva preocupació per la situació actual i per la baixa afluència de clients que es preveu de cares a Setmana Santa.

Reclamen la necessitat urgent d’una legislació al seu favor, i un recolzament clar en forma d’ajudes econòmiques per poder mantenir la seva activitat. Després de la trobada, Dulsat els ha expressat la posició del PDeCAT envers les circumstàncies actuals del sector:

“El turisme és una activitat clau i és de vital importància dins el sector serveis. Com a gran destinació turística que és la Costa Brava, els empresaris hostalers i turístics ens tindran al seu costat.”


Autor: Redacció


#blanes #dulsat #pdecat #14f


#blanes #dulsat #pdecat #14f





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...