Notícies més llegides



Política


Olot

Teresa Jordà: “El producte de proximitat és clau per una reconstrucció econòmica social i sostenible del país”

Política  -  31/01/2021  -  16:22

Jordà: "Només amb aquest model econòmic pròsper i sostenible podrem tenir un país cohesionat amb drets i oportunitats per a tothom"


Teresa Jordà i Bartomeu Compte

Teresa Jordà i Bartomeu Compte



La candidata d'Esquerra Republicana a la demarcació de Girona, Teresa Jordà, ha manifestat que el "producte de proximitat és clau per una reconstrucció econòmica social i sostenible del país."

Jordà, que ha participat en una roda de premsa a Olot conjuntament amb el candidat de la Garrotxa, Bartomeu Compte, ha definit el producte és "l'ànima, l'essència i el caràcter del nostre país perquè ens identifica i ens defineix".

"Des del Govern acabem d'anunciar un paquet d'ajudes de 618 milions només per aquest primer trimestre. Mobilitzem una quantitat de milions que estan al nivell de qualsevol estat, que encara no som, i que estem traient d'on no hi són. I ho fem perquè volem ser útils a la gent, perquè és així com fem República. Mentre que el govern espanyol no ha fet absolutament res: cap euro en ajudes.",
ha afegit.

Bartomeu Compte ha indicat que el model d'Esquerra Republicana passa per impulsar polítiques d'ocupació actives per a les persones: Generem treball, per generar riquesa al territori i benestar social."

"Volem una economia pròspera, responsable i sostenible. I un nou model productiu basat en una economia que garanteixi la cohesió social", ha indicat el candidat garrotxí "Només amb aquest model econòmic pròsper i sostenible podrem tenir un país cohesionat amb drets i oportunitats per a tothom", ha conclòs Teresa Jordà.


Autor: Redacció


#erc #lagarrotxa #14f


#erc #lagarrotxa #14f





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...