Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

SAP-Fepol denuncia les 'miserables' compensacions que rebran els mossos durant les eleccions

+ Notícies  -  02/02/2021  -  12:03

El sindicat diuen que els queda "cara de rucs" després de garantir la seguretat dels comicis per 3 euros bruts l'hora


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



El sindicat SAP-Fepol denuncia la compensació que rebran els efectius policials que garantiran la seguretat a les pròximes eleccions. L'organització consideren que els 36 euros bruts que cobraran per treballar jornades de dotze hores són "la gota que fa vessar el got", perquè cobrar tres euros bruts l'hora treballada i més en un context sanitari "extrem" els deixa "cara de rucs".

"I el pitjor és que encara algú, esperarà que els mossos i les mosses hàgim d'estar agraïts i agraïdes per aquesta misèria de compensació. O encara pitjor! Ni tan sols es deuen haver plantejat què pot generar situacions lamentables com aquesta", denuncia SAP-Fepol en un comunicat en què demana explicació al Govern pel "menysteniment al cos".

"Ningú s'ha plantejat la necessitat de revisar la normativa que regula les compensacions per garantir la seguretat en processos electorals? Ningú s'ha plantejat què poden arribar a pensar els mossos i les mosses, quan se'ls diuen que seran "compensats" amb 36 euros (bruts)?", critiquen, titllant de "miserables" les compensacions per al col·lectiu quan, expliquen, altres actors implicats en el procés electoral rebran fins a 190 euros.

L'organització, que fa temps que denuncia la situació i que ja al novembre va reclamar canvis a la normativa, ha explotat. "Si tal com se'ns ha manifestat s'ha intentat canviar la normativa, en pro d'una millor compensació, reclamem que el Departament d'Interior retorni el pressupost de les eleccions al Departament d'Economia i que es paguin íntegrament amb hores extraordinàries, totes les hores treballades", demanen.

"No fer-ho així, i en cas que finalment sigui aquesta misèria de compensació la que es pagui, suposarà un nou maltractament a les persones que formen part de la segona institució millor valorada de Catalunya", acaben.


Autor: Redacció


#mossos #eleccions


#mossos #eleccions





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...