Notícies més llegides



Política


Cassà de la Selva

Artur Mas: “El projecte del PDeCAT és el que més s’assembla al que he defensat durant 30 anys”

Política  -  09/02/2021  -  16:56

L'acte, que s'ha fet a la històrica sala de Can Trinxeria de Cassà de la Selva, ha donat veu a alcaldes, regidors i exdiputats


Acte a Cassà de la Selva

Acte a Cassà de la Selva



Aquest dimarts el cap de llista del PDeCAT a les comarques gironines, Jaume Dulsat, acompanyat del president de la vegueria de Girona i diputat al Congrés, Sergi Miquel, han encapçalat un acte que ha aplegat persones rellevants de l'òrbita política de Convergència i Unió, i on ha intervingut l'expresident Artur Mas.

L'acte, que s'ha fet a la històrica sala de Can Trinxeria de Cassà de la Selva, ha donat veu a alcaldes, regidors i exdiputats, com Josep Arnau, Jordí Martínez Planas, Arcadi Calzada o l'exconsellera de Benestar i Família, Irene Rigau, que ha volgut remarcar: "Els aquí presents vam fer nostre el lema "Catalunya primer i primer les persones" i el PDeCAT és qui millor ho representa, perquè conforma un espai imprescindible per al país, amb un model de societat que es basa en els valors que sempre hem defensat".

Durant el transcurs de l'acte, aquestes persones compromeses amb la política catalana dels darrers anys, han compartit experiències tant en l'àmbit de la política de base com en la política territorial o des de la primera línia.

L'expresident Mas, que ha intervingut durant l'acte, ha volgut tenir unes paraules per aquells amb qui ha recordat haver compartits molts moments polítics i a qui ha reconegut el compromís i dedicació envers un projecte de país compartit: "Amb tots vosaltres vam fer les primeres passes de cara a aconseguir la llibertat del nostre país i avui el PDeCAT defensa les idees i el model de país que molts de nosaltres hem defensat durant anys".

 


Autor: Redacció


#pdecat


#pdecat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...