Notícies més llegides




Política


Figueres

Castel (Cs): “El retorn de les més de 7.000 empreses que van marxar pel procés ha de ser una prioritat de futur per a la nostra comunitat autònoma”

Política  -  10/02/2021  -  15:38

El candidat liberal proposa un pla de rellançament industrial a Catalunya amb un pla d'ajudes per a pimes industrials equivalent al 15% de la facturació perduda per la pandèmia


Ciutadans a Figueres

Ciutadans a Figueres



El candidat de Ciutadans (Cs) per Girona a les eleccions autonòmiques, Jean Castel, ha reivindicat avui a Figueres el vot per la formació taronja per tal de donar sortida al pacte per "al retorn de les més de 7.000 empreses que van marxar pel procés" i el rellançament de la indústria a Catalunya. "Aquesta és una prioritat de futur per a la nostra comunitat autònoma i especialment per Girona".

Castel, que s'ha reunit aquest matí amb representants de l'àmbit de l'hostaleria figuerenc, ha indicat que Catalunya "ha perdut massa temps, oportunitats i empreses per la incertesa i la inseguretat que ha generat el procés". També ha criticat que l'excés de tributs i impostos a Catalunya així com l'excessiva burocràcia, la falta de modernització, l'aposta decidida per la digitalització i la inseguretat econòmica i institucional provocada pel procés "són la lacra que ens han deixat per herència els governs separatistes per la manca de gestió continuada envers les prioritats de la ciutadania".

El candidat liberal ha exposat les principals línies del pacte pel retorn d'empreses i reindustrialització, el qual passa per "un govern moderat, que compleixi amb la llei i prioritzi l'agenda econòmica i social de Catalunya; una baixada generalitzada d'impostos i una nova línia d'avals públics; simplificar les càrregues administratives "perquè les empreses puguin centrar els seus esforços a produir i no omplir paperassa i complir tràmits"; i una estratègia de rellançament de la indústria a Catalunya "amb un pla d'ajudes directes per pimes industrials equivalent al 15% de la facturació perduda des de l'esclat de la pandèmia i l'ampliació de sòl industrial a Catalunya".


Autor: Redacció


#figueres #ciutadans


#figueres #ciutadans





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...