Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes a l'Alt Empordà per fer pagaments amb targetes de crèdit fraudulentes

Alt Empordà  -  22/02/2021  -  13:04

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 19 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs


Targes de crèdit

Targes de crèdit



Els Mossos d'Esquadra van detenir, el dia 18 de febrer, dos homes de 35 i 48 anys, de nacionalitats bosniana i sèrbia, tots dos veïns de Lloret de Mar, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa.

Pels volts de les 8 del vespre, del mateix dia 18 els agents, que es trobaven duent a terme tasques de seguretat ciutadana a la carretera N- II a l'alçada de la localitat de Santa Llogaia d'Alguema (Alt Empordà), van observar que el treballador d'una benzinera sortia corrents darrere d'un home.

Els mossos els van seguir i van veure com la persona que fugia de la gasolinera va pujar a un vehicle estacionat a uns metres. Immediatament, el treballador de l'establiment els va explicar que l'individu a qui seguia havia pagat 934,80 euros amb una targeta fraudulenta.

L'estafador utilitzava sempre el mateix modus operandi: oferia als camioners la possibilitat de fer-se càrrec de la despesa total a canvi que li paguessin en efectiu al voltant d'un 70-80% de l'import. L'estafador, a l'hora de fer el pagament, utilitzava targetes obtingudes fraudulentament bé clonacions d'altres targetes o de sostraccions.

Durant l'escorcoll del vehicle els agents van localitzar 17 targetes de prepagament de diferents benzineres amagades als embellidors interiors de les rodes davanteres. Totes les targetes localitzades eren de diferents empreses, entitats i titulars, i cap d'elles es trobava a nom dels detinguts.

Davant les evidències, els agents van detenir els dos ocupants del vehicle com a presumptes autors d'un delicte d'estafa.

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 19 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 


Autor: Redacció


#figueres


#figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...