Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

L’exposició TABÚ, sobre l’abús sexual infantil, arriba a Ripoll

El Ripollès  -  23/02/2021  -  08:57

L’exposició serà visitable en horari d’obertura de la Biblioteca fins al 31 de març




Des del proper dilluns 1 de març, la Biblioteca Lambert Mata comptarà amb una nova exposició. En aquest cas, hi arriba TABÚ, una mostra formada per un conjunt d’il·lustracions que vol informar, prevenir, conscienciar i reflexionar sobre l’abús sexual infantil, existent a les nostres llars i el nostre entorn proper. L’exposició. Impulsada per l’Associació Reach, té l’objectiu d’arribar a famílies, professionals de la salut i de l’educació, així com apoderar als menors i, sobretot, donar visibilitat a aquesta pandèmia silenciosa. El projecte pretén apropar al visitant a aquesta realitat i conscienciar-lo sobre els senyals d’alerta i detecció.

L’exposició és possible gràcies a la col·laboració altruista d’Emma Morales Ruiz (1981), nascuda a Madrid, tot i que actualment resideix a Irlanda. Ella és una artista multidisciplinària que combina el seu treball de veterinària amb la seva passió per la pintura, el disseny i la sensibilitat per transmetre formes i perspectives del dia a dia. La seva mirada capta amb una gran delicadesa la realitat social a través de línies elegants i colors vius. L’Emma és dona, filla i mare. Va decidir col·laborar en aquest projecte des del primer minut.

L’exposició serà visitable en horari d’obertura de la Biblioteca fins al 31 de març.

Malauradament, 1 de cada 5 nens i nenes de Catalunya i la resta de l’estat han patit o estan patint una situació de violència sexual abans d’arribar a la majoria d’edat, segons apunten des de Reach. Actualment, aquesta associació està formada per sis membres i compta amb la col·laboració i suport puntual de professionals i voluntaris per poder tenir més incidència en menors, professionals i famílies. L’Associació neix com a resposta del procés terapèutic, reparador i de recuperació d’un dels seus membres fundadors i familiars.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...