Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt impulsa una oferta formativa per al teixit associatiu municipal

+ Notícies  -  23/02/2021  -  14:20

Aquesta línia d'actuació s'emmarca dins del Pla Estratègic d'Economia Social i Solidària liderat per l'àrea de Promoció Econòmica i que desenvolupa l'Ajuntament


Ajuntament de Salt / Albert Busquets

Ajuntament de Salt / Albert Busquets



L'àrea de Festes de l'Ajuntament de Salt ha engegat un projecte per promoure la participació i l'enfortiment del teixit associatiu municipal. En aquest sentit s'ha posat en marxa una oferta formativa virtual que consisteix en càpsules sobre diversos àmbits com comunicació, eines digitals, sensibilització en economia social i cooperativisme, redacció de projectes o sostenibilitat econòmica.

La regidora de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Salt, Núria Heras, explica que "la proposta sorgeix a partir de l'actualització de les dades del registre d'entitats municipals que hem dut a terme durant els mesos de desembre i gener. A partir d'aquesta enquesta distribuïda entre les entitats hem pogut detectar les seves principals necessitats i interessos i adaptar l'oferta formativa que hem posat en marxa".

La iniciativa es promou per minimitzar els efectes de la Covid-19 a les entitats i oferir-los noves oportunitats de desenvolupament al mateix temps que s'ha detectat que alguna de les associacions de Salt amb activitat econòmica podrien transitar cap a un model de cooperativa social que ofereixi ocupació de qualitat als seus membres. Paral·lelament s'està desenvolupant una intranet per agilitzar les comunicacions entre les entitats i l'Ajuntament.

Aquesta línia d'actuació s'emmarca dins del Pla Estratègic d'Economia Social i Solidària liderat per l'àrea de Promoció Econòmica i que desenvolupa l'Ajuntament des del 2019 amb el suport de l'Ateneu Cooperatiu Terres Gironines. L'Ajuntament de Salt és cofundador de la Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària i forma part de la comissió executiva pel mandat 2019-23.
 



#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...