Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

La consultora de negocis digitals i especialista en eines i automatització, Geni Ramos presentarà i dinamitzarà la IV Jornada Emprèn en Femení

La Selva  -  25/02/2021  -  10:17

Geni Ramos oferirà una conferència sobre "6 eines imprescindibles per digitalitzar el teu negoci"




El Consell Comarcal de la Selva celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb una jornada a El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners el proper dia 9 de març. Enguany, la quarta jornada Emprèn en Femení a la Selva compta amb una convidada de luxe, la consultora de negocis digitals i especialista en eines i automatització, Geni Ramos. Aquesta jove maçanetenca serà l'encarregada de dinamitzar aquesta jornada, que començarà a un quart de deu del matí i s'allargarà fins a la una del migdia.

La sessió començarà amb un taller de ioga, presentat per @watermelontecuida. Seguidament es farà una conferència que porta per títol "6 eines imprescindibles per digitalitzar el teu negoci", que anirà a càrrec de la mateixa ponent. La darrera activitat abans de la pausa serà el "Taller pràctic de visibilitat en xarxes socials i publicitat online", presentat per @laconsultoriadigital.

La segona part de la sessió es farà una sessió sobre "Hàbits per liderar el teu temps com a emprenedora", presentat per @ninjadeltiempo. Un cop finalitzi aquesta sessió es farà una dinàmica en xarxa amb tots els participants. Uns minuts abans de la una del migdia es farà el tancament de la jornada d'aquest any i un brindis en línia.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i el conseller d'Empresa de l'ens comarcal, Eduard Colomé, seran els encarregats d'inaugurar la quarta jornada Emprèn en Femení.

Aquelles persones que vulguin apuntar-s'hi només cal que escriguin un correu electrònic a LaConsultoriaDigital.com/Empren.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...