Notícies més llegides



Baix Empordà


Calonge i Sant Antoni

Comença la vacunació del personal de serveis essencials del Baix Empordà al Palau Firal de Sant Antoni

Baix Empordà  -  25/02/2021  -  18:21

El col·lectiu del personal que treballa en centres educatius al Baix Empordà es podrà vacunar voluntàriament entre avui dijous i demà divendres


Vacunació al Palau Firal de Sant Antoni

Vacunació al Palau Firal de Sant Antoni



Aquest dijous ha començat la vacunació del personal de serveis essencials de la comarca del Baix Empordà. La campanya de vacunació per aquests col·lectius es porta a terme al Palau Firal de Sant Antoni, un espai que disposa d'una nau de 2.000 metres quadrats, amb amplitud, ventilació i una zona d'aparcament suficient per atendre amb agilitat i seguretat les persones que es vacunen.

El col·lectiu del personal que treballa en centres educatius al Baix Empordà es podrà vacunar voluntàriament entre avui dijous i demà divendres. La vacunació també s'estén a la resta de serveis essencials. Aquests col·lectius inclou a professionals de menys de 56 anys i sense cap patologia que treballin en els serveis públics considerats essencials, com ara cossos de seguretat (Mossos d'Esquadra, policia local, Guàrdia Urbana i bombers), Protecció Civil, professionals dels serveis d'assistència domiciliària i professionals de serveis penitenciaris.

La vacunació del personal de serveis essencials del Baix Empordà forma part de la campanya de vacunació contra la COVID19. Dimarts 23 de febrer es va iniciar la vacunació a les persones amb gran dependència, amb grau II i III reconegut i els seus cuidadors i cuidadores més directes majors de 55 anys. Per aquests col·lectius s'han habilitat 4 punts de vacunació:

La Bisbal d'Empordà: Teatre El Mundial (Passeig Marimon Asprer, 10)

Palafrugell: Casal Popular de Palafrugell (C/ Caritat, 66)

Palamós: Estadi Municipal Palamós - Costa Brava (Passatge Ladislao Kubala, s/n)

Torroella de Montgrí: Can Quintana (C/Ullà, 27-31)

A banda, les persones dependents que segueixen el programa d'atenció domiciliària i no poden desplaçar-se, seran vacunades al seu domicili. Aquesta setmana també s'ha iniciat la vacunació del col·lectiu de persones majors de 80 anys.

L'estratègia de vacunació contra la COVID19 la marca el Departament de Salut en funció de la disponibilitat de vacunes i la prioritat dels col·lectius a vacunar.


Autor: Redacció


#calonge


#calonge





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...