Notícies més llegides





La Selva


Santa Coloma de Farners

L'Orquestra Jove de la Selva es reuneix amb els seus òrgans gestors per presentar els resultats de l'any 2020 i el pressupost per al 2021

La Selva  -  26/02/2021  -  13:47

Aquesta setmana, l'Orquestra Jove de la Selva ha celebrat la reunió del Patronat i el Consell Plenari




La Fundació Orquestra Jove de la Selva ha efectuat aquesta setmana les dues reunions dels seus òrgans gestors. En la reunió del Patronat de la Fundació -formada pels ajuntaments de Breda i Santa Coloma de Farners i el Consell Comarcal de la Selva-, que s'ha celebrat aquest dimecres al migdia, s'han aprovat el pressupost i les activitats realitzades durant el 2020 i també s'han aprovat les propostes i el pressupost per al 2021. En el transcurs de la sessió, s'ha destacat la bona salut econòmica i d'activitat pedagògica de què gaudeix la Fundació.

Per l'altra banda, aquest dijous, 25 de febrer al migdia, també s'ha reunit el Consell Plenari de la Fundació, òrgan que recull la participació de tots els 16 ajuntaments que col·laboren amb la Fundació, i que ha servit per donar comptes de l'activitat de la Fundació i les propostes per al proper curs.

L'orquestra s'adapta a les circumstàncies i continua la seva activitat

L'Orquestra Jove ha patit de manera ben especial les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid-19, però ha sabut reinventar-se i adaptar-se a les circumstàncies actuals per poder continuar la seva activitat. En aquest sentit, s'han reconvertit els assaigs presencials en telemàtics i els concerts en activitats formatives també en línia obertes a tota la població, a banda dels mateixos integrants de la formació. Entre les propostes cal destacar la trobada que tindrà lloc amb el reconegut cantant de pop Miki Núñez o amb el compositor Albert Guinovart, a banda de tallers pràctics d'edició de música en línia per als músics de l'Orquestra. En funció de la millora de la situació s'anirà desenvolupant l'activitat normal, com ara les colònies, les proves d'accés, el cap de setmana musical, els concerts, les audicions obertes, entre altres iniciatives.

El conseller de Joventut i responsable de l'Orquestra, Joan Antoni Hervias, ha destacat la bona salut financera i l'activitat pedagògica de la Fundació, malgrat la greu situació que ha afectat l'activitat ordinària i en la qual l'orquestra s'ha sabut reinventar en propostes innovadores durant tot l'any 2020. En aquest sentit, Hervias ha volgut agrair, una vegada més, el suport de tots els ajuntaments participants i en especial les noves incorporacions que hi ha hagut, com és el cas l'Ajuntament de Tossa de Mar.

L'Orquestra Jove de la Selva ofereix una formació orquestral integral als joves estudiants que, pel seu nivell, encara no tenen cabuda en les orquestres professionals.

L'Orquestra enriqueix la tasca de les escoles de música i dels ajuntaments i convida els músics a seguir els seus estudis superiors orquestrals.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...