Notícies més llegides





Política


Ripoll

Els diputats de Junts refermen a Ripoll el compromís amb les polítiques que atenguin la diversitat territorial i en potenciïn l'equilibri

Política  -  26/02/2021  -  19:48

Els set diputats escollits electes a les comarques gironines han fet avui divendres una jornada de treball al Ripollès


Diputats a Ripoll

Diputats a Ripoll



Els set diputats electes de Junts a les comarques gironines han refermat avui el compromís de treballar aquesta legislatura "atenent a la diversitat del territori, impulsant iniciatives i polítiques específiques que donin resposta a aquestes necessitats concretes, que la pandèmia ha evidenciat encara més".

Gemma Geis, Marta Madrenas, Salvador Vergés, Francesc Ten, Maria Antònia Batlle, Ferran Roquer i Jordi Munell han fet la primera reunió de treball com a diputats electes al Ripollès, una de les comarques en què el sector turístic hi té més pes i que per tant s'ha vist més afectada per la pandèmia. Des de Ripoll, bressol de Catalunya i municipi del qual n'és alcalde el setè parlamentari escollit en les eleccions del 14 de febrer, Jordi Munell, Gemma Geis ha recordat que "Junts tindrà una veu gironina forta en el proper Parlament. Una veu amb un fort pes per al municipalisme, que apostarà sens dubte per una gestió que tingui en compte la diversitat del territori, el seu equilibri, que treballarà per reactivar el país i les seves comarques, com aquesta, que ha patit mesures restrictives i severes a causa de la pandèmia, i per seguir avançant cap a la independència". La potenciació de la indústria i la connectivitat a través del ferrocarril i també de la fibra òptica o el 5G són també dos dels eixos de treball en aquesta comarca per a aquesta legislatura.

Per la seva banda, Munell ha recordat que "des del Parlament Junts treballarà per tal que els veïns de comarques com el Ripollès tinguin oportunitats de fer-hi el seu projecte de vida, a nivell d'opcions laborals i de serveis, com el transport ferroviari, que ha de ser adequat al segle que vivim, la fibra òptica o el 5G". "Les comarques de muntanya com la nostra mereixen que posem l'accent en aquestes polítiques que ho facin possible", ha remarcat.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...